A tolvajok megpróbálják a buszból leszívni az üzemanyagot, csakhogy véletlenül a szennyvizet szívják ki helyette

Lehet, hogy nagyon sok ember kétségbe vonja a karma létezését, de nehéz nem csodálkozni, ha olyan történeteket hallunk, mint ez.

Az üzemanyag leszívása más személy gépkocsijából olyan bűncselekmény, amely azóta folyik, mióta az emberek üzemanyag tartályokkal rendelkeznek, és ugyanolyan idegesítő most is, mint akkoriban volt.

Ez az oka annak, hogy az emberek különös megelégedettséget fognak érezni a szóban forgó esemény miatt, ahol egy tolvajcsoport megpróbált némi üzemanyagot lopni Ausztráliában…

Történetünk olyan tolvajokkal kezdődik, akik azt gondolták, hogy jó ötlet lenne megpróbálni és leszívni az üzemanyagot egy kirándulóbuszból az éjszaka közepén. Minden úgy tűnt, hogy a terv szerint halad a csapatunk számára, egészen addig a pillanatig, amíg a brit újság a Daily Mail szerint félresikerült… nagyon félresikerült.

A tömlőt sikerült betenniük, és elkezdtek szívni, hogy kihozzák az üzemanyagot, csakhogy túl későn vették észre, hogy a szívócsövet rossz helyre tették.

Rossz nyílás
Ahelyett, hogy az üzemanyagot szívták volna ki a buszból, egyenesen a szennyvíztartályból kezdtek el szívni.

Igen, jól olvastad.

A jelentések szerint Laverton rendőrség rangidős őrmestere, Heath Soutar, ezt mondta a The West Australian-nak:

„Arra következtetünk, hogy nagyon gyorsan visszavonultak, kissé keserű szájízzel.”

A gyanúsítottakat még nem tartóztatták le, de biztosan mondhatjuk, hogy büntetésük olyan, amit nem egyhamar fognak elfelejteni.

Hát nem szereted, ha a karma megérkezik, hogy hátulról megharapja azokat, akik megérdemlik? Semmilyen tolvajnak nincs helye a társadalomban, így csak remélhetjük, hogy ez a rossz ízű figyelmeztetés elég lesz ahhoz, hogy a jövőben elrettentse a bűnösöket a hasonló esetektől.

Ha úgy gondolod, hogy egy sz***al teli száj tökéletes büntetés ebben az esetben, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy több ember nevethessen.

betöltés...