Egy fotós játékfigurákról készít képeket - Menőbbek, mint a bombasikerű filmek jelenetei

Látszólag semmi érdekes nincs abban, ha valaki játékfigurákat fotóz, hiszen ezek a figurák mozdulatlanok, és képtelenek bármilyen érzelem kifejezésére. De a kreativitás és a tehetség hihetetlen dolgokat képes kihozni belőlük, ahogyan ezt a fotós Jared Middleton bizonyította. Modellnek játékfigurákat választott, és olyan fotókat készít róluk, melyek legalább olyan menők – ha nem menőbbek – mint a legjobb filmekben látható jelenetek.

Jared Middleton egy fotós, akinek modelljei játékfigurák. De a munkájában nem ez az egyetlen érdekesség: a képei olyannyira valóságosnak tűnnek, hogy szinte lehetetlen elhinni, hogy élettelen figurák és olyan jelenetek szerepelnek rajtuk, amik valójában meg sem történtek.

Nagyon sok kreativitás és erőfeszítés szükséges ezeknek a fotóknak az elkészítéséhez. Middleton igazi tűzzel és vízzel dolgozik, de a képeihez felhasznál még számos egyéb kelléket is, pl. drótokat, melyekkel a megfelelő pózban rögzíti a figurákat.

Valószínűleg óriási Star Wars rajongó, hiszen többnyire ennek a filmnek a karaktereivel dolgozik. Néha felhasznál más játékfigurákat is, pl. Pokémon karaktereket. Az így született képek ugyan más hangulatúak, de ugyanolyan különlegesek.

Middleton a fotózás folyamatáról is megoszt videókat, megmutatja, hogyan zajlik a munka a kulisszák mögött. Sok követőjét inspirálja, akik aztán maguk is megpróbálkoznak a játékfigurák fotózásával. Tanulnak Middletontól, aki büszke arra, hogy tanácsokat és tippeket adhat nekik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jared Middleton (@sirdork730) által megosztott bejegyzés,


Következzen néhány Middleton munkáiból. Nem pont olyanok, mintha egy szuper akciófilm jelenetei lennének?

betöltés...