A szomorú kutyát elválasztják a tehéntől, aki felnevelte őt – a kamera rögzíti a könnyfakasztó pillanatot, amikor újra egyesülnek

Az igaz barátság túllép minden határt. Ez sehol sem bizonyítható jobban, mint az állatvilágban.

Bár igaz, hogy az ösztönök arra kényszerítik az állatokat, hogy ne szeressenek másokat, és sok esetben aktívan vadásznak rájuk, számos példa van olyan állatokra, amelyek igazán valószínűtlen barátságokat élveztek – ezek köre a kutyáktól és a mosómedvéktől a medvékig és a farkasokig terjed.

Még egyetlen történet sem sújtott ennyire keményen az állatok közötti kötődésről, mint ez, ami egy Rookie nevű kutyát és a családjának nagy, barna tehenét érinti.

Amikor Rookie kutya a családjának részévé vált, gyorsan kialakított egy erős köteléket az emberekkel, akik gondoskodtak róla. És mégis volt ott egy teremtmény, aki még nagyobb darabot birtokolt a kutya szívéből … a család tehene.

Az emberek nem hitték el, amit látnak, amikor a valószínűtlen duó gyors barátságot kötött. Azonban a tehén anya figura lett a fiatal Rookie számára – gyakran nyalogatta a bundáját, összebújt vele, és engedte, hogy a hátának dőlve aludjon.

Ennek eredményeként keserű csapás volt Rookie-nak, amikor eljött a nap, hogy az említett tehenet eladták a gazdaságból.

A tulajdonosok rájöttek, hogy bár szeretnék, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy megtartsák a tehenet.

Bárki, aki valaha is elveszített egy kedves barátot, szimpatizálhat Rockie-val, aki le volt sújtva. A kutyáknak természetesen ugyanolyan érzései vannak, mint az embereknek, és a különbséget a viselkedésükben, amikor rosszul érzik magukat vagy szomorúak, mindenki láthatja.

Rookie szívfájdalma érezhető volt. Ugatott és sírt, folyamatosan kereste a legjobb barátját. Órákat várt az istállóban, szorongatva a halvány reményt, hogy barátja visszatér.

Aztán egy nap Rookie egy távoli bőgést hallott. Elfutott az udvarából, végigrohant az utcán, és követte a hangot egészen a forrásáig. Ott találta meg a tehenét! Egy másik istállóban élt a faluban, de még mindig elég közel volt ahhoz, hogy hallhassa. Rookie el volt ragadtatva!

Rookie gazdája, aki követte őt, megszidta Rookie-t, és hazavitte. Rookie hangulata újra elromlott –szorongást érzett, amiért távol tartották attól a lénytől, akihez kötődött.

Semmi sem adhatott örömöt Rookie-nak. Egyszerűen csak feküdt az istállóban, üres szemekkel, várt, látszólag rá, hogy újra visszatérjen. A legrosszabb az volt, hogy tudta, hogy hol van a legjobb barátja, csak egyszerűen nem tudott eljutni hozzá.

Szerencsére nem tartott sokáig a családjának, hogy felismerje a helyzet reménytelenségét. Nyilvánvalóvá vált, hogy ha Rookie készen állt arra, hogy olyan messzire menjen, hogy láthassa barátját, nem volt helyes, ha a párost elválasztják egymástól.

Nem tudták elviselni, hogy a családi kutyát egy ilyen lecsúszott állapotban lássák. Tehát, a nehézségek ellenére is, de visszavették a régi tehenüket.

Az újraegyesítés, ahol Rookie és a tehén újra meglátja egymást, vírusszerűen terjedt a neten, és nem nehéz megérteni, hogy miért:

A család nemcsak visszahozta a tehenet, hogy szórakoztassa Rookie-t, hanem egy másik kutyát is vásároltak, hogy mindig legyen társa.

Megmelengeti a szívemet, ha olyan embereket látok, akik igazán törődnek az állatokkal. Nagyszerű, hogy a pénzügyi korlátok ellenére Rookie családja hajlandó volt kárt szenvedni, hogy biztosítsa a két barát újraegyesítését. Igaz állati hősök!

Kérjük, segíts terjeszteni az érzelmes videót, azáltal, hogy megosztod ezt a cikket a Facebookon. Néhány ember nem hiszi, hogy az állatoknak olyan érzései vannak, mint nekünk, osszuk meg ezt, hogy bebizonyítsuk, tévednek!

betöltés...