A baba megfizethetetlen reakciója a tojást tojó húsvéti tyúkra

Boldog Húsvétot mindenkinek! Reméljük, hogy csodálatos napod van, ünnepelsz és pihensz a szeretteiddel. Ha azonban valami olyat keresel, ami ma megnevettet vagy megmosolyogtat, ne keress tovább, mint ez a videó.

Ez a baba nagyon elégedettnek tűnik, miközben egy játék tyúk ugrál körbe, de amikor a tyúk elkezd húsvéti tojást tojni, a baba reakciója teljesen felbecsülhetetlen (és vidám).

Amikor az otthoni videó megkezdődik, egy játékcsirke került az asztalra egy aranyos kis csecsemő elé, aki az etetőszékében ül. Valaki megnyom egy gombot a csirke szárnyán, majd a játékot közelebb tolja a babához, valószínűleg, hogy a teljes figyelmét arra szentelje.

A zene lejátszása közben a csirke fel- és leugrik, és ezt énekli: „Meg fogom mutatni neked, hogyan is történik, a tojásrakás annyira szórakoztató!”

Először a baba eléggé közömbös volt a játék iránt; kicsit szkeptikusnak tűnik, akár unottnak is, mintha nem lenne biztos benne, hogy mi fog történni, és nem is igazán érdekli. De ez egy másodperc alatt megváltozik.

Hirtelen a csirke rikolt egyet, és egy tojást tojik az asztalra! Természetesen ez egy játék tojás, de a kisbabát az események eme fordulata teljesen felkészületlenül éri. Nevet és ugrál, megdöbbent pillantást vetett széles szemeire. Úgy hangzik, mintha megpróbálna valamit mondani a kamerának (valószínűleg valami olyasmit, hogy „Azta, mi történt?!”)! És mivel a csirke egyre több és több tojást tojik, a reakciója egyre nagyobb és meglepettebb lesz.

A tojásrakás végére a baba szó szerint sikoltozik az izgalomtól a székében! Közben a szívünk teljesen megolvad, nézve imádnivaló őrültét.

A képernyőn kívül egy kislány megkérdez valakit, hogy szeretnék-e újra látni, amire válaszolnak: „Oké!” A baba is reagál, zavartan és örömmel sikolt a játékra. Nyilvánvalóan még egyszer akarja látni a dolgot.

Nem hiszem, hogy valaha is láttunk ilyen imádnivaló reakciót a húsvéti tojásokra! Nézve ennek a babának a fölényes reakcióját, ahogy hirtelen átfordul olyan izgalommá, amitől fel-le ugrál, és megpróbál halandzsán és sikolyokon keresztül kommunikálni, elképesztő. Határozottan feldobta a napunkat, és örömteli lett a húsvét!

Mit gondolsz ennek a babának a reakciójáról a húsvéti tyúkra? Oszd meg gondolataidat kommentben.

betöltés...