A szülők megdöbbennek, amikor az ikrek hófehér hajjal születnek, amíg az orvosok meg nem osztják a diagnózist

Amikor Jorge Gomez és felesége rájöttek, hogy kisbabát várnak, végtelenül boldogok voltak.

A házaspárnak már volt egy fia, szóval most úgy érezték, hogy a családjuk teljes.

Ahogy Gomez asszony rendszeresen felkereste az orvosát, megtudta, hogy ikreket várnak.

Minden a tervek szerint ment a terhességgel és a két lány, Catalina és Virginia megszületett Tucuman tartományban, Argentínában.

Amikor az orvosok meglátták a csecsemőket, nem tudták elrejteni a megdöbbenésüket. Gomez asszony két olyan ritka kisbabát szült, hogy egyik napról a másikra híressé váltak.

A csecsemők a vártnál hamarabb érkeztek, de mindketten egészséges súlyúak voltak, és az édesanya is jól volt.

De a pár és a személyzet, akik levezették a szülést, megdöbbentek, amikor meglátták, hogy mindkét lánynak szép hófehér haja volt!

Az Egyesült Államokban 17000-ből 1 kisbaba születik albinizmussal, de ez a két szépség volt az első albínó ikerpár, akik az országban születtek.

Az albinizmus egy ritka pigment-rendellenesség, ahol kevés melanin keletkezik, vagy semennyi sem. Ez azt jelenti, hogy az albinizmussal rendelkezők bőre és szeme nagyon érzékeny a napsugárzás UV sugárzására.

Bár a pár megdöbbent, és meg kellett szoknia sok média figyelmet, úgy érezték, hogy meg vannak áldva az új jövevényekkel.

„Amikor elmondták nekünk a híreket, hogy két kisbabánk lesz, sok boldogságot adott nekünk, és amikor megszülettek, és láttuk, hogy albínók, az a boldogság egyáltalán nem változott” – mondta az apa, Jorge, az LV12-nek.

„Számunkra ez áldás” – tette hozzá.

Ezek a csecsemők annyira különbözően fognak felnőni, de a házaspár eltökélt szándéka, hogy megmutassa a világnak, hogy minden csecsemő megérdemli a feltétel nélküli szeretetet és az ítélkezés nélküli szeretetet.

Milyen csodálatos kisbabák, akiket kétségtelenül a megérdemelt szeretettel fognak elárasztani. Kérjük, oszd meg ezt a történetet, és terjeszd a szépségüket a világ többi részén.

betöltés...