Nézd meg, ahogy több mint 200 amish férfi felemeli a pajtát a puszta kezével, és átköltözteti egy új helyre a farmon

Nézd meg bármelyik hangya kolóniát, és bizonyítékot fogsz kapni arra vonatkozóan, hogy valódi erő van a számokban.

Vagy talán megnézhetnéd az Egyesült Államokban élő ámis emberek egy bizonyos csoportját.

Mindenki tudja, hogy az ámis emberek rugalmasak és leleményesek, miután sok évszázadig megtartották a hagyományaikat, és sakkban tartották a technológia terjeszkedő hatását.

Ez az utóbbi pont, ami itt jelentős, mert az ámisok nem szeretik elfogadni a technológia segítségét, amikor el tudják kerülni. Ha tudni akarod, ez még arra is kiterjed, ha egy egész pajtát kell mozgatni…

Igen, jól olvastad. Az ámisok mindig is nagyszerűen gazdálkodtak, és erős erkölcsi világképük van, amikor a szomszédaik segítésére van szükség.

Szóval, amikor egy pajtát el kellett mozdítani Joseph Hochstetler farmján, Ohioban, 200 ámis férfi jelent meg lovas kocsikban, hogy segítsen neki áthelyezni az új célállomásra.

A férfiak felemelték és több mint 45 méterrel arrébb vitték a pajtát, és még meg is fordították, mielőtt végül letették az új helyén. Ráadásul az egész folyamat csak néhány percet vett igénybe. Annyira lenyűgöző!

Természetesen ez csak azt mutatja, hogy mire képesek az emberek, ha elhatároznak valamit és együtt dolgoznak. Mondanunk sem kell, hogy egyetlen ember soha nem tudott volna véghezvinni egy ilyen mutatvány egyedül (nem, Herkules nem számít), de a kommunikáció és a barátság hatalma révén számos férfi képes volt összedolgozni valami nagyszerűért.

A csapatmunkára való képesség olyan emberi tulajdonság, amely soha nem megy ki a divatból!

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel az állítással, és úgy gondolod, hogy ez egy igazán bámulatos példa!

betöltés...