A 2 éves kislányt ritka, harmadik stádiumú petefészekrákkal diagnosztizálták – nézd meg, milyen bátran viseli a megpróbáltatásokat

Egy nap a világ megszabadulhat a veszedelemtől, amit rákként ismerünk, de addig a napig könyörtelenül kell harcolnunk, hogy megtaláljuk a gyógyulást, amely megváltoztatja a jövő nemzedékek életét.

Ezzel együtt, ugyanolyan fontos, mint valaha, hogy támogassuk és mellette álljunk azoknak, akiket érint ez a szörnyű betegség. Csak együtt remélhetjük, hogy megnyerjük azt, amit egyszer lehetetlen csatának tartottunk.

A rideg valóság az, hogy a rák továbbra is rémálom marad nem csak az érintettek, hanem a családjuk és a barátok számára is. Bárki, akinek szüksége van egy emlékeztetőre, hogy milyen kegyetlen és könyörtelen lehet, ne keressen tovább a két éves McKenna Shea Xydias-nál…

Michael és Megan, McKenna szülei aggódni kezdtek, amikor észrevettek egy dudort a hasán. Úgy tűnt, hogy a gyermekorvos látogatása eloszlatta a félelmüket, ugyanis a párnak azt mondták, hogy a dudor egyszerűen székrekedés eredménye.

Mikor McKenna bölcsődéje egy napon telefonált, új aggodalomra adott okot. Az iskola ápolónője elmondta Michaelnek és Megannak, hogy a lányuk hőmérséklete 39,4 C°, és a hasa riasztó ütemben duzzadt.

A pár ismét orvoshoz fordult. Azonban újra azt mondták, hogy nincs ok az aggodalomra; McKenna duzzanata lemegy, amikor távozik a szükséges gáz.

Ezúttal azonban Michael és Megan további értékelést akart. Az atlantai Scottish Rite Gyermekkórházba mentek, és ott McKennán ultrahang vizsgálatot végeztek. Az ultrahang eredménye igazán megrázó híreket adott a szüleinek: McKenna petefészkében egy rosszindulatú csomó növekedett.

Nyilvánvaló, hogy Michael és Megan le voltak sújtva.

McKenna esete rendkívül ritka, de szerencsére a kísérő tünetek még azelőtt jelentkeztek, mielőtt túl késő lett volna cselekedni. McKenna-t megműtötték, hogy eltávolítsák a csomót, és az eljárás pontosan a terv szerint ment.

A bátor fiatal továbbra is kórházban marad, de várható, hogy az elkövetkező hetekben hazatérhet.

Amikor a rák felüti a csúnya fejét, össze kell fognunk, ahogy csak tudunk, hogy segítsünk az embereknek megvívni a csatáikat. A kis McKenna nem érdemli meg a vállára helyezett súlyt, de ahogy vívja a harcát, a legkevesebb, amit megtehetünk, hogy kifejezzük együttérzésünket azáltal, hogy megosztjuk ezt a cikket.

betöltés...