12 ember, akik úgy tűnik, hogy ismerik az örök fiatalság titkát

Coco Chanel egyszer azt mondta: „Egy nő kora nem fontos: csodálatos lehetsz a 20-as éveidben, csodálatos a 40-es éveidben, és csodálatos maradsz az életed hátralévő részében.” És a cikkünkben szereplő emberek tökéletes példái ennek.

12. Yasmina Rossi, 63 éves

Egy 63 éves francia modell, Yasmina, biztos benne, hogy egy nő szépsége a korával nő. Azt állítja, hogy az ökológiai étrend, amit ő tart, az, ami segít megőrizni szépségét. Mivel a modell Korzikán nőtt fel, már jóval azután elkezdett ragaszkodni a bioélelmiszerekhez, mielőtt ez a trend népszerűvé vált. Sőt, a természetes olajok, amelyeket Yasmina a hajára és a bőrére használ, valamint a fizikai aktivitása befolyásolja azt, hogy pozitívan néz ki.

11. Carol Alt, 57 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

modelcarolaltCarol Alt | Archives | Modelling⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #model #supermodel #carolalt #celebrity #80’s #modelling

Carol Alt (@modelcarolalt) által megosztott bejegyzés,

Egy kanadai modell és színésznő, Carol Alt, tele van energiával. A 89-60-89-es mérete lenyűgözte és magába bolondította a versenyzőt, Ayrton Sennát, majd a jégkorongozó, Alexei Yashint. Ayrton megtanította sportkocsikat vezetni, és Alexei, aki 13 évesnél fiatalabb, megpróbálta elfelejtetni vele a sportkocsik vezetését. A modellnek nincs szépség-trükkje, de a gyönyörű alakjának titka az, hogy nyers étrendet tart.

10. Jilly Johnson, 64 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walking tonight @classicmodels @theritzhotel @samaratins

Jilly Johnson (@jillyjohnson100) által megosztott bejegyzés,

Nehéz elhinni, de mint 60 év feletti nő, Jilly Johnson, nem az unokák neveléséről szóló könyvről, hanem a fehérnemű modellségéről híres. Azzal viccelődik, hogy az elmúlt 12 évben a férje nagyobb figyelmet fordított magára, mint ő. Jilly előnyben részesíti azokat a kozmetikai cikkeket, amelyeket az idő ellenőrzött a legújabb drága kozmetikumokkal szemben Gyerek sampont használ a haja mosásához, és arcradír helyett közönséges flanelszalvétát használ.

9. Nicola Griffin, 57 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Embrace every Opportunity 💞#model #maturemodel #diversity #newyorkcity #ilovemyjob #modellife #bodypositivity #ditchthedie #beauty #beautydiversity

Nicola Griffin (@nicolajgriffin) által megosztott bejegyzés,

Nicola Griffin nem büszkélkedhet azzal, hogy régóta híresség, vagy számos megjelenésével a kifutópályákon – csak néhány évvel ezelőtt kezdte el modellkarrierjét. Amikor a gyerekei kirepültek a házból, Nicola talált egy ügynököt, és elkezdett dolgozni. Ma ruházati reklámok fotózásán, katalógusokban és reklámkampányokban vesz részt – és TV reklámokban, illetve hirdetőtáblákon is megjelenik.

8. Mike O’Hearn, 49 éves

Egy híres testépítő és modell, a “Mr. Universe” verseny győztese, és a 12 legjobb hivatalosan elismert sportoló egyike; Mike O’Hearn saját példájával bizonyítja, hogy a kitűzött célokat nemcsak kemény munkával, hanem az idő szabályozásával is elérheti. A sportoló napja 3 órakor kezdődik, hogy elegendő ideje legyen az edzésre, és ne hagyja ki a 6 étkezés egyikét se, hogy legyen energiája a második edzéséhez minden este.

7. Marie Helvin, 65 éves

Volt idő, amikor Marie Helvin-t nevezték a világ legszebb nőjének, de most 65 éves korában még jobban néz ki. Marie azt mondja, hogy mivel nincs gyereke, minden idejében magával törődik. Sportol, nem dohányzik és szigorú diétát tart. Úgy véli, hogy a szerelmi csalódások hiánya egy másik titka a hibátlan megjelenésének. Marie bevallja, hogy mindig is igyekezett elkerülni az érzelmi közelséget a kapcsolatokban, és ez segített neki mentális egészségének és szépségének megmentésében.

6. Ines de La Fressange, 60 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Very nice evening at L’Échiquier hôtel #paris @lechiquieroperaparis @mgalleryhotels #tonight @rogervivier #shoes @inesdelafressangeparis

Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial) által megosztott bejegyzés,

Helytelen lenne Ines de La Fressange-t csak egy modellnek nevezni. A francia emberek divatdiktátornak, stílus ikonnak és a párizsi elegancia modelljének tekintik. Elnyerte az egyik legjobb francia díjat az eredményeiért, a becsületrendet. Ines úgy véli, hogy szépségének titka a stresszhelyzetek elkerülése, mert mindannyian tudjuk, hogy a stressz provokálja a ráncok megjelenését. Végtére is, a legtöbb kérdésről előbb-utóbb kiderül, hogy nem olyan nagy ügy, mint amilyennek először tűnt.

5. Gillean McLeod, 60 éves

Gillean McLeod egyik interjújában bevallotta, hogy életének legjobb időszaka akkor kezdődött, amikor az 50. életévét betöltötte. Elvált és szörnyű változásokon ment keresztül, és más emberré vált. Mindezek a dolgok jobb emberré tették őt. Hosszú ideig stylistként dolgozott addig a pillanatig, amíg 53 éves korában felajánlották neki, hogy próbálkozzon meg a modellkedéssel. Először természetes félénksége miatt nehéz volt számára jól dolgozni, de egy idő után egyre magabiztosabbá vált. Elkezdett több erőfeszítést tenni azért, hogy jó formában tartsa magát, és még egy fürdőruha reklámban is szerepelt.

4. Yolanda Foster (Hadid), 54 éves

Yolanda Foster Hadid 31 évesen fejezte be modell karrierjét, annak érdekében, hogy a családjának szentelje magát. Ma a lányainak fő asszisztense, mind teljes munkaidős modellek. Nemrégiben segített fiatalabb fiának is, hogy meghódítsa a divatipar csúcsát. Annak ellenére, hogy a modell karrierje befejeződött, továbbra is gondoskodik magáról, és lépést tart a híres lányaival, Gigi-vel és Bella-val, hogy megörvendeztesse a rajongóit a bikini fotóival.

3. Marnie Goldberg, 45 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Later this month I am turning 45 years BOLD and I couldn’t be more thrilled! Each year is a gift and a blessing, and I’m so honored to partner with @lovechicos to focus on getting BOLDER, not older! One thing I’ve embraced as I’ve gotten BOLDER is wearing a red lip now and then…what’s something you’ve changed or added to in your beauty routine as you’ve gotten older AND bolder? Check out my video (link in description box) to see what else has changed for me in my routine over the years! And head over to @lovechicos to see their new Growing Bolder line-I’ve linked a few items that I have my eye on! #sponsored #lovechico #howboldareyou #liketkit http://liketk.it/2uXRp @liketoknow.it

Marnie Goldberg | MsGoldgirl® (@msgoldgirl) által megosztott bejegyzés,

A 45 éves Marnie Goldbergnek sikerült az amerikai álommá változtatnia az életét: hogy a családnak szentelje magát és az üzletinek, amit szeret, annak érdekében, hogy pénzt szerezzen a hobbijáért és egyszerűen boldog legyen. Saját YouTube-csatornával rendelkezik, ahol szépség-titkokat oszt meg, és javaslatokat ad a háztartás vezetés és a pénzköltés területén.

2. Tao Porchon-Lynch, 99 éves

A 99 éves Tao Porchon-Lynch a saját példájával sok generációt inspirált, a második világháború idején a francia ellenállás harcosa, valamint színésznő, film producer, modell, borszakértő, díjnyertes társastánc versenyző, és jóga tanár. Élő megtestesülése a mantrának, amelyet szeret ismételni: „Nincs semmi, amit nem tehetsz meg.”

1. Yang Dan, 44 éves

Yang Dan 1996-ban, 22 éves korában Kína központi televíziójának időjósává vált. Azóta 22 éve dolgozik a csatornával, de nem úgy tűnik, hogy ez a nő legalább egy napot öregedett volna ez idő alatt. A megjelenésében bekövetkezett változások annyira észrevehetetlenek, hogy a csatorna nőnapra közzétett egy videót erről a csodálatos nőről az évek során, amikor ott dolgozott.

Bónusz: egy évforduló, amiben senki sem hisz

Indonézia lakója, Puspa Dewi, híres lett, miután két fia gratulált neki az ötvenedik jubileumához, és közzétette a születésnapi videóját a YouTube-on. A nézők nem tudták elhinni, hogy ő a két felnőtt fiú édesanyja, és nem a nővére volt a képeken. Csak az 50-es szám a tortán, amely megerősíti ezt a tényt, ellenkező esetben könnyen elképzelhető, hogy ez egy diákbál és nem egy mérföldkő születésnap volt.

Gondolod, hogy az örök fiatalság titka a kozmetológia legújabb eredményeiben, vagy a szellemi fiatalságban rejlik? Kérjük, oszd meg gondolataidat kommentben!

betöltés...