A Dirty Dancing sztárja 23 év után visszatér a táncparkettre – most csak nézd a mozdulatait

Amikor a Dirty Dancing 1987 nyarán először jelent meg a filmvásznon, igazi telitalálat volt.

A világ rátapadt a képernyőre, még soha senki nem látott ilyen filmet: a zene, a romantika és természetesen a képernyő legenda Patrick Swayze, és filmbeli szerelme, Jennifer Gray, csodálatos tánca.

Milliók rohantak, hogy lássák, és a film lett az első, ami több mint egymillió példányban fogyott el videokazettán.

Mindig szeretni fogom a zenéjét, amely két multi-platina lemezt hozott. A befejező dal “(I’ve had) The time of my life” Golden Globe, Academy Award és Grammy díjakat nyert.

Bár még mindig frissen él a tudatunkban, a film megjelenése óta 23 év telt el. De a rajongók valódi élvezetben részesültek, amikor Jennifer Gray, aki Frances “Baby” Houseman-t játszotta, visszatért a táncparkettre.

A Dirty Dancing 1987-es sikere után Jennifer Gray gyorsan eltűnt a reflektorfényből. Színésztársa, Patrick Swayze nagyon sikeres karriert futott be, olyan nagyobb filmszerepeivel, mint a Ghost és a Donnie Darko.

De Jennifer Gray számára a helyzet nagyon más volt.
Egy tragikus autóbaleset következtében 27 évesen visszavonult a reflektorfényből, és bár más filmekben is megjelent, soha nem voltak olyan döntők, mint a Dirty Dancing.

2010-ben Jennifer Gray úgy döntött, hogy visszalép a rivaldafénybe – a nagysikerű “Dancing with the Stars” című amerikai televíziós műsor versenyzőjeként.

Ott hirtelen megdöbbentette a zsűrit és a közönséget hihetetlen mozgásával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Look what I found in a storage box? #timecapsule 📷: @clarkgregg Okay it IS a lil snug round the waist but really it’s more like my “back” has gotten bigger… #babysgotback

Jennifer Grey (@jennifer_grey) által megosztott bejegyzés,

Bár évtizedek teltek el azóta, a tánckészség soha nem hagyta el az 50 éves Jennifer Grey-t.

A tehetséges mozdulataival mindenkit lenyűgözött, táncpartnere, Derek Hough, pedig végig ment és megnyerte a versenyt!

Meg persze egy kicsit úgy érződik, hogy Frances “Baby” Houseman karaktere sem hagyta el soha a tehetséges Jennifer Grey-t.

Ez a csodálatos összeállítás az összes legjobb koreográfiájukról az alábbi klipben látható, és csodálatos látni, hogy újra fellép.

Az életkor tényleg csak egy szám – amit az 50 éves Jennifer Gray teljes mértékben bizonyít a csodálatos tánckészségével. Olyan profi, olyan elegáns!

Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy jó volt újra látni Jennifer táncát!

betöltés...