A tini fellép a színpadra, hogy énekeljen, amikor Simon megkéri, hogy nézzen az édesanyja melletti ülőhelyre

Egy szülő szerepét soha nem szabad alábecsülni. Egyszerűen ott lenni és kimutatni a támogatásodat valóban mindent megváltoztathat. Kérdezd csak meg a 16 éves Reuben Grey-t.

A brit Got Talent meghallgatása előtt ez az érett tinédzser úgy döntött, hogy egy önmaga által írt darabot énekel a barátnőjének, akit korábban rosszul kezelt.

Természetesen kinyitni az ajtót a magánéletedre és ott állni egyedül, érzékenyen és sebezhetőn, nagy kockázatot jelent – és ezt nem tette könnyebbé az a tény, hogy Reubennek hiányzott a legnagyobb támogatója.

A 16 éves fiú édesapja a tengerentúlon dolgozott az év kilenc hónapja alatt. Ahogy ő maga elmagyarázta, „nem érezte magát jól” az apja nélkül a közönségben.

De hamarosan Reubennek meglepetésben volt része, ami mindent megváltoztatott.

Amikor Simon Cowell zsűritag megkérdezte, hogy az apja nagyobb támogató volt-e, mint az anyja, hirtelen hangos hang hallatszott a közönségben – és persze, amikor Reuben kinézett a közönségre, az apja hirtelen ott állt a semmiből.

A tinédzser reakciója igazán a legjobban elmondja, hogy mennyit jelentett a váratlan támogatás.

Reuben bámult, tátongott, az arcára tette a kezét, és teljesen elállt a szava. Egy idő múlva sikerült összeszednie magát, tele megújult bátorsággal, és egy érzelmi és bátor próbaéneklést adott elő.

Az apa támogatásával semmi sem állíthatja meg a 16 éves, hatalmas tehetséget a varázslatos hangjával, a zongorán való ügyességével és a dalszerzői készségeivel.

„Színre léptél és hiteles vagy, eredeti, kockáztatsz, és nagyon nagyon tetszik a dal. Van tehetséged, tényleg” – mondta Simon Cowell bíró, mielőtt Reuben négy egyértelmű igen szavazatot kapott.

Csak nézd meg a pillanatot az alábbi klipben:

Az édesapja támogatásával semmi sem állíthatja meg Reubent.

Ő egy tehetséges fiatalember, és valószínűleg többet fogunk hallani róla a jövőben!

Osszátok meg!

betöltés...