A legújabb tanulmányok szerint az egyedülálló nők a legboldogabbak

Függetlenül attól, hogyan érzed magad ezzel kapcsolatban, az tény, hogy az egyedülálló nők száma növekszik. Nehéz megmondani, hogy miért maradnak inkább egyedül, vagy, hogy igazán boldogok-e. Talán demográfiai egyenlőtlenség vagy a modern világ nem hagy más lehetőséget.

Úgy döntöttünk, hogy mélyebbre ásunk ebben a témában, és rájöttünk, hogy az egyedülálló nők valójában a legboldogabbak, és itt van, hogy miért.

Kiderült, hogy a nők keményebben dolgoznak a kapcsolatokban. Természetesen ez egy általánosítás, de nem lehet meglepetés senki számára, hogy a nők nagyobb erőfeszítéseket tesznek kapcsolataik építéséért és fenntartásáért.

Ezért egy bizonyos pont után egyszerűen belefáradnak az egészbe. 45-65 éves kor között a nők 32\%-a és a férfiak mindössze 19\%-a volt boldog, hogy egyedülálló.

Igen! Hosszú kapcsolat után pihentető, csak egyedül lenni! A nők elkezdnek csak magukért dolgozni stressz nélkül és bűnös érzés nélkül. Végül, elmehetnek egy hosszú utazásra vagy csak tangóórákat kezdhetnek. Az egyesült királyságbeli nők 61\%-a azt állítja, hogy elégedett a családi állapotával.

Nincs több családi feladat! Nem kell főzni. Csak rendelsz egy kis ételt, és szuper boldoggá válhatsz miatta.

A szerelem egyszerűen megszűnik a világegyetem központjának lenni. Mondjuk úgy, hogy egy másik fajta szeretetet fedeznek fel maguk számára.

Az is gyakran előfordul, hogy egy nő válik, miután gyermeke születik. Ebben az esetben a szeretete a gyermekre koncentrálódik, és szó szerint nincs hely egy új férfi számára.

Biztosak vagyunk benne, hogy neked is vannak olyan barátaid, akik már 1-3 éve egyedülállóak. A kutatás kimutatta, hogy ez nem ritka dolog manapság! Az egyedülálló nők 75\%-a nem keresett kapcsolatot az elmúlt évben. Amikor meglátod ezeket a számokat, kíváncsi vagy, hogy mi a probléma!

Igen, ők is keresik az igaz szerelmet, de minél hosszabb ideig élsz kapcsolaton kívül, annál inkább rájössz, hogy képes vagy mindent te magad megcsinálni. És nincs szükséged arra, hogy randizz, csak mert félsz egyedül lenni.

A nők valódi, erős érzelmeket várnak, és szabadidejüket a saját fejlesztésükre fordítják. És ez sok örömet és önbizalmat hoz nekik!

Most már tudjuk, hogy miért érzik jobban magukat a férfiak a kapcsolatokban! Míg a nők inkább az alternatív társadalmi hálózatokat részesítik előnyben, a férfiak többnyire a partnerre vagy feleségre támaszkodnak. Így nem meglepő, hogy a nők könnyen megoldhatnak bármilyen problémát, úgy, hogy egyszerűen segítséget kérnek valakitől. És ha egy nő egyedülálló, akkor több barátja van, míg a férfiak kevésbé aktívak a szociális hálózataik bővítésében.

Egyetértesz azzal, hogy egyedülállónak lenni jó? Vagy úgy gondolod, hogy egy nőnek kell, legyen párja ahhoz, hogy teljesnek érezze magát? Oszd meg ezt a cikket az összes hölggyel!

betöltés...