Egy pár meglátja, hogy a rendőr egyedül áll a szakadó esőben, és kiderül, hogy megmentett egy életet

Az életmentés lehetősége az egyik fő oka, hogy valaki rendőrnek álljon. És amikor meghalljuk, hogy a rendőrök díjat kapnak a szolgálatukért, az olyan bátor hőstettek, mint az emberek megmentése vagy a bűnözők elfogása miatt, azonnal eszünkbe jutnak. Vannak azonban más történetek, amelyek nem kevésbé meghatók és inspirálók, mint azok a bátor tettek. És szeretnénk elmondani az egyiket.

Megérintett minket egy rendőrtiszt cselekedete, aki mindentől függetlenül teljesítette a fő feladatát.

Mr. és Mrs. Hammett, egy férj és feleség, Greenbeltben, Marylandben vezetett a szakadó esőben. A távolban látnak egy rendőrtisztet, aki az út közepén áll. Azt hiszik, hogy azért áll ott, hogy figyelmeztesse az autóvezetőket a hatalmas esőzések következtében kialakult árvizekre. De amikor közelebb érnek, széles mosolyt látnak a rendőrtiszt arcán, és azonnal megértik, mi a helyzet.

Kiderült, hogy a tiszt, akinek neve Sharnise Hawkins-Graham volt, egy aligátorteknős felett áll. A felhőszakadás és azon tény ellenére, hogy teljesen nedves volt, a nő nem mozdult az állattól. A házaspár lehúzódott az útról, és Mr. Hammett kiszállt az autóból egy esernyővel, hogy megvédje a rendőrnőt az esőtől.

Hawkins rendőrnő azt mondta, hogy épp egy ünnepséget készült elhagyni, amikor figyelmeztetést kapott egy út közepén lévő teknősről. A nő megállt a teknős közelében, de rájött, hogy nem tudja elmozdítani az állatot. A teknős nagy volt, és a kezében tartani veszélyes lehetett volna, úgyhogy hívta az állatmentőket. És miközben várta őket, hogy válaszoljanak, úgy döntött, hogy őrzi a teknőst, nehogy az elhaladó autók véletlenül elgázolják.

Míg Mr. Hammett ott marad a rendőrnővel, Mrs. Hammett úgy döntött, hogy cselekszik. Hazarohant, és két lapáttal tért vissza. Segítségükkel a házaspár elvitte a teknőst, és egy biztonságosabb helyre vitte az út másik oldalára. “A rendőr csuromvizes volt, és továbbra is ez a gyönyörű mosoly volt az arcán. Nagyon szép élmény volt” – emlékszik vissza Mrs. Hammett.

Hawkins tisztviselő már régóta bizonyította, hogy kiváló rendőr és jóindulatú személy. Körülbelül 6 hónappal a teknős megmentése előtt ő lett Greenbeltben az Év Rendőrtisztje a bátor szolgálatáért. És ezzel a cselekedettel ismét megmutatta, hogy megérdemli ezt a címet. Saját példájával bizonyítja, hogy egy rendőrnek nemcsak az embereket kell megvédenie, hanem azokat is, akik sokkal kisebbek és sebezhetőbbek, mint mi.

Segítettél már valaha bajban lévő állatnak? Mondd el a történetedet kommentben.

betöltés...