A texasi nő udvariasan nyitva tartja az étterem ajtaját, csakhogy meghallja a nő megjegyzését és eldönti, hogy felemeli a hangját

A mai világban fontosabb, mint valaha megfigyelni azokat a kis udvariasságokat, amelyektől egész más lesz a helyzet.

A kis gesztusok nagy különbséget tesznek valakinek a napjában, míg az idegenekkel tett könyörületes cselekedeteket általában mindig hálásan fogadják. Röviden, kedves, ha kedves vagy, és néha sokkal többet jelent, mint gondolnád.

Csak kérdezd meg Brooke Ochoa-t a texasi Louise-ból, aki besétált egy étterembe ebédelni, amikor észrevette egy idős hölgy közeledését. A 30 éves várt, hogy az ajtót nyitva tartsa a nő számára – egy olyan cselekedet, amelyet csupán udvariasságnak tartott. Fogalma sem volt azonban arról, hogy egy megjegyzés, amit a hölgy csak néhány másodperc múlva tett, olyan események láncát idézné elő, amitől gyors népszerűségre tesz majd szert…

Brooke és az asszony egyszerre lépett be az étterembe, csakhogy Brooke meghallotta a hölgyet, hogy kért „egy asztalt egy személyre”.

Amikor rájött, hogy a hölgy egyedül vacsorázik, Brooke közeledett hozzá, és újabb kedvességet ajándékozott. A Today szerint Brooke odament a nő asztalához, és megkérdezte: „Én is egyedül eszem, szeretne velem együtt ebédelni?”

Jó társaságban
A Delores nevű hölgy nem csak hogy elfogadta Brooke ajánlatát, de kifejezetten örült a társaságnak. Az ABC 6 szerint kettejük között azonnal barátság alakult ki, és hosszasan beszélgettek az étkezésük során.

Delores elmondta Brooke-nak, hogy nehéz időket él mostanság. „Kiderült, hogy az elmúlt évtizedben az édesanyjával együtt élt, aki nemrég elhunyt, és nagynénjével, aki nemrégiben ápolási otthonba került” – írta Brooke egy későbbi Facebook posztban a találkozásról.

“Nehéz volt neki egyedül lenni.“

Folytatta: „Csak mosolygott, és megköszönte, hogy meghallgattam, ami engem is megmosolyogtatott! A szavai annyira meggyógyították a szívemet, ahogy én meggyógyítottam az ő magányos szívét.”

Gyógyulás együtt
Brooke és Delores annyira élvezték a beszélgetést, hogy megegyeztek abban, hogy minden csütörtökön együtt ebédelnek.

Egy későbbi frissítésben, nem sokkal az első találkozásuk után, Brooke napvilágra hozta, hogy Delores elhunyt, és ez még különlegesebbé tette azt a tényt, hogy felvidította az életét.

Ha semmi más, akkor ez a véletlen beszélgetés bizonyítja, hogy a legkisebb jószívű gesztusok szó szerint megváltoztathatnak egy életet. Ezeknek a nőknek egyike sem tudta, hogy Delores napjai ezen a Földön meg vannak számlálva, de vigaszt találtak egymásban, és ez az, ami számít.

Ha több ember gondolkodna és cselekedne úgy, mint Brooke, a világ sokkal szebb hely lenne!

Oszd meg ezt a cikket, ha úgy gondolod, hogy a szeretet és a kedvesség olyan tulajdonságok, amelyek soha nem fognak kimenni a divatból.

betöltés...