10 híresség hasonmása, akik több ezer embert összezavartak

Több ezer ember a világ minden szeretne úgy kinézni, mint a bálványuk. Plasztikai műtéteknek vetik alá magukat, ugyanolyan sminket alkalmaznak, és néhány szerencsés ember a születése óta hasonlít a hírességekhez. Míg néhányan a hasonlóságukkal próbálnak pénzt keresni, mások nem kedvelik ezt a tényt.

Biztosak vagyunk abban, hogy mindannyiunknak van egy hasonmása.

Ryan Gosling — Danila Yakushev

Az orosz színész, Danila Yakushev rajongói sokszor hasonlították össze Ryan Goslinggel. Különösen hasonlónak tűnnek, amikor Danila felveszi a szemüvegét, és szakállat növeszt. Most már sok szerepe van filmekben és a színházban, és saját blogja van.

Katy Perry — Francesca Brown

Francesca Brown brit nőt 2010 óta tévesztik össze Katy Perry-vel. Francesca színésznő és filmekben és színházakban játszik. Ő Katy Perry hivatalos hasonmása is, és pénzt keres az énekes szerepének eljátszásával. Egyébként, Francesca az egyik ilyen előadáson találkozott a jövendőbeli barátjával.

Miley Cyrus — Mardee Shackleford

A kaliforniai Mardee Shackleford nevű pincérnő teljesen közömbös volt Miley Cyrussal, amíg nem találkozott az énekes apjával, Billy Ray Cyrus-al. A férfi annyira elámult, hogy mennyire hasonlít a lányára, hogy úgy döntött, hogy képeket készít vele. Azóta Mardee saját Instagram-fiókkal rendelkezik.

Rihanna — Andele Lara

Andele Lara Bostonból, hihetetlenül hasonlít Rihannára. Azt mondta, hogy nem volt plasztikai műtéte, és hogy ez az ő természetes megjelenése. Andele nem fog karriert építeni ez alapján. Ő egy modell, és saját Instagram-fiókkal rendelkezik.

Vladimir Putin — Dmitry Grachev

Dmitry Grachev komikus, több éve ábrázolja Vladimir Putyint. Megijeszti a vámtisztviselőket, és amikor külföldön van, meglepődik, hogy az emberek odamennek hozzá, és meg akarják vitatni a politikát. Nem is olyan régen, Dmitry még egy filmben is játszotta az orosz elnököt.

Selena Gomez — Sofia Solares

Sofia Solaresnek 800 000 követője van az Instagram-fiókjában, mivel hihetetlenül hasonlít Selena Gomezre: telt ajkak, aranyos arc, sötét szemek. Mindkét lánynak van egy mexikói öröksége, talán éppen ezért nagyon hasonlók.

Kim Kardashian — Sonia Ali

Sonia Dubaiban él és sminkesként dolgozik. Azt állítja, hogy soha nem volt plasztikai műtéte, és nem akar úgy kinézni, mint Kim. Soniát gyakran hasonlítják Kim-hez, de inkább nem vesz róla tudomást. Sokan azt mondják, hogy nem őszinte, és szándékosan másolja Kim stílusát. Sonianak van egy nővére, Fyza, akivel együtt írnak egy szépség blogot.

Kylie Jenner — Fyza Ali

Szóval, ha Sonia úgy néz ki, mint Kim Kardashian, akkor a nővére, Fyza, úgy néz ki, mint Kylie Jenner. Úgy tartják, hogy sok plasztikai műtétje volt. Szakterülete a női smink és saját Instagram-fiókkal rendelkezik.

Gigi Hadid — Iza IJzerman

Mint Gigi Hadid, Iza is egy modell, és szerződése van egy londoni ügynökséggel. De Iza plus size modell. Azt mondja, nem vesz észre hasonlóságot Gigivel, és úgy gondolja, hogy inkább úgy néz ki, mint a kis testvére, Bella.

Adele — Ellinor Hellborg

A svéd Ellinor Hellborg hihetetlenül hasonlít Adele-ra. Néhány fényképről tényleg nagyon nehéz megmondani, hogy ki az. A feltűnő hasonlóság ellenére azt állítja, hogy nem akarja lemásolni valaki életét, vagy olyan lenni, mint bárki más.

Melyik hasonlóság nyűgözött le leginkább? Talán te is láttad már a saját hasonmásodat?

betöltés...