A menyasszony arra kérte a vendégeket, hogy a régi esküvői ruháikat viseljék az esküvőjén

Az esküvői történetek a megható pillanataik, a drága és hivatalos megállapodások, vagy galád menyaszörnyek miatt válnak szórakoztatóvá, de időnként élvezhetünk olyat is, ami a pár szerelmi történetéről és a nem hagyományos esküvőjükről szól.

Amikor Audrey Moore és Jesse Lumen múlt decemberben összeházasodtak, meg akarták ünnepelni egymás iránti szeretetüket és kreatív szellemüket. Ennek egyik módja az volt, hogy arra kérték a vendégeket, hogy esküvői ruhát vagy jelmezt viseljenek.

Bár kezdetben kérésük idegességgel és némi zavarral találkozott, a nők izgatottak voltak, hogy újból viselhetik a régi ruháikat, vagy kölcsönkérhetnek egyet valamelyik ismerősüktől. Ha nem rendelkeztek esküvői ruhával, arra ösztönözték őket, hogy olyan ruhát vegyenek fel, amelyet csak egyszer viseltek, esetleg fekete vagy fehér öltözéket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@thomas.h.snodgrass looming ready to kill someone #moorelumen18

Audrey Moore (@audreyscoresmoore) által megosztott bejegyzés,

Moore elmondta, hogy azt akarta, hogy ezeknek a hölgyeknek legyen egy lehetőségük, hogy újra felvessék a ruhájukat, és nem volt probléma számára megosztani a rivaldafényt:

“Mindannyiuk esküvőjén ott voltam, és eszembe jutott, milyen szépek voltak, és milyen szomorúak, hogy egy dobozban fog pihenni.”

Moore egy jégkék ruhát viselt a szertartáson és a fogadásra egy köpenyt csatolt hozzá, amely világít. Megosztotta, hogy mindenki hercegnőnek nézett ki. A szórakozás nem csak a nőkre terjedt ki. Lumen és a násznépe mindannyian szmoking mintás kapucnis pulóverben voltak a ceremónia alatt, és egy ’idegen-fogságában’ jelmezbe öltözött át a fogadásra.

A koszorúslányok közé tartoztak a menyasszony és a vőlegény édesanyja is, és Moore nagyapja gyűrűhordozóként tevékenykedett. A fogadáson számítógépes játékok és egy édességbár szórakoztatta a vendégeket.

Lumen kiposztolta a fenti képet a Reddit-en a következő felirattal:

Szomorúnak tartottuk, hogy a legtöbb nő egyszer csak egyszer viseli az esküvői ruháját, ezért felkértük a nem hagyományos esküvőnkre látogató összes nőt, hogy viseljék újra a régi esküvői ruháikat!

A poszt néhány nap alatt vírusszerűen elterjedt, és sok hozzászólónak tetszett az egyedi esküvői ötletük. Néhányan ezt szórakoztatónak és lazának tartották, kevésbé összpontosítva a pénzre, a pompára és a körülményre.

Mit gondolsz a pár ötletéről? Szeretnél egy ilyen esküvőn részt venni? Voltál már nem hagyományos esküvőn?

betöltés...