Az anya látja az újszülött arcát, és tudja, hogy nem az övé, majd DNS tesztet végeztet, hogy bebizonyítsa

Vannak olyan szörnyű történetek, amelyektől minden szülő fél, függetlenül attól, hogy honnan származnak, vagy ki ők. A legtöbb szülő gondolni sem mer arra, hogy a gyermeke megbetegszik, vagy veszélyes helyzetbe kerül – és ez a szörnyű történet egy ilyen ijesztő forgatókönyv.

Rich Cushworth és felesége, Mercy Casanalles egymásba szerettek, amikor a Krisztus a Nemzetekért missziós iskolában találkoztak Dallasban. Amikor Mercy teherbe esett, haza kellett mennie, hogy megszüljön, mivel Texasban ideiglenes vízummal volt El Salvadorból. Rich az Egyesült Államokban maradt, és várta felesége visszatérését. De amint a nővér átadta Mercy-nek az újszülött fiát, Jacobot, tudta, hogy valami baj van.

A szülés egészséges és sikeres volt, és hamarosan a nővér átadott Mercy-nek egy gyönyörű kisfiút – csak egy probléma volt. Amint a nővér átadta Mercy-nek az újszülött fiát, Jacobot, a nő tudta, hogy valami baj van.

„Amikor megkaptam, azt mondtam: ’Ez nem az én gyermekem’ – mondta Mercy a WFAA-nak.

Mercy anyai ösztöne sikoltozott, és azt mondta neki, hogy olyan valószínűtlenül, mint amilyennek látszik, ez a baba a karjában nem az övé volt. De tudta, hogy senki sem fogja elhinni, ha bármit mondana – nem is volt 100\%-ig biztos magában. Szóval, Mercy visszavitte a babát Texasba, hogy találkozzon az édesapjával.

De Mercy még néhány hónappal később sem tudott szabadulni az érzéstől, amit a kórházban érzett. Tudta, hogy őrültnek hangzik, de azt mondta Richnek, hogy ez a kisbaba, akit Jacobnak neveztek, nem a sajátjuk.

Néhány hónap múlva Mercy DNS-tesztet végeztetett. Az utálatos eredmény pontosan az volt, amitől Mercy félt: Jacob nem volt a fia. Mindig is tudta, de nem volt könnyű elfogadni. Biológiai vagy sem, Mercy és Rich erős kötődést alakított ki vele. Az egyetlen kérdés, ami maradt: hol van a biológiai fiuk?

Annak ellenére, hogy már a kezdetektől tudta, még mindig nem volt könnyű elfogadni, hogy a gyerek, akivel együtt élt, és hónapokig nevelt, nem az övék. A házaspár kapcsolódott Jacobhoz, de nem tudták megállni, hogy ne keseregjenek az elveszett biológiai fiuk miatt.

Eközben Mercy, Jacob és az összes barátjuk elgondolkozott: hol van a babájuk?

“Nagyon hálásak vagyunk, nagyon boldogok“ – mondta Rich.

Miután eljutottak a megfelelő tisztviselőkhöz, Mercy és Rich visszaadta Jacob-ot a biológiai családjának. Azonban az El Salvador-i kormány nem volt barátságos az ő biológiai fiukkal, Moses-el. Egy egész évig nem akartak adni neki születési anyakönyvi kivonatot, vagy útlevelet, hogy elutazzon az Egyesült Államokba.

Hosszú csata volt a kormánnyal, de Rich és Mercy a kisfiukkal tértek haza.

Mit gondolsz erről a rettenetes helyzetről és a boldog befejezéséről? Oszd meg ezt a történetet, ha tetszett!

betöltés...