A német juhász autóútra megy: nézd meg a reakcióját, amikor rájön, hogy az állatorvoshoz viszik

Bárki, aki valaha vitte a kutyáját az állatorvoshoz, tudja, hogy az állat számára ezek nem éppen a legboldogabb alkalmak.

Van egy kutyám, és bár a kutyámmal soha nem csinált semmi ijesztőt vagy fájdalmasat az állatorvos, amint rájön, hogy ott van, remegni kezd.

Egy másik kutya, aki tényleg nem értékeli az állatorvosi látogatást, a német juhászkutya, Enzo.

A németjuhászok kemény, bátor kutyák és nagyszerű őrző kutyák. Nagyon intelligensek is, és gyakran használják őket rendőrségi nyomkövető kutyáknak.

Ez egy olyan fajta is, amelyet általában használnak a hadseregben, és sokan a katonák bátor őrzőivé válnak, segítenek kiszagolni az útszéli bombákat.

De az összes keménység eltűnik, amikor ez a német juhász rájön, hol van.

A fülei lekonyulnak, és elkezd nyöszörögni, amikor az autó megáll, és meglátja az állatorvosi épületet.

Szegény Enzo megrémült, de a reakciója olyan, amivel biztos vagyok, hogy minden kutyatulajdonos tud azonosulni. Szerencsére Enzo gazdái megragadták a pillanatot a kamerán.

Enzo elkezd kétségbeesetten körbejárni a hátsó ülésen, mintha megpróbálná megtalálni a menekülési ajtót.

A gazdái nem tudják megállni, hogy ne kacagjanak a drámai reakcióján, tudva, hogy ez csak egy rutin látogatás az egészsége érdekében.

Nézd meg ennek a bátor kutyának a vicces reakcióját az alábbi videóban.

Remélem, eltelik egy idő, amíg Enzo kénytelen lesz újra meglátogatni az állatorvost. Oszd meg ezt a klipet az állat-szerető barátaiddal a Facebookon.

betöltés...