Az „öreg és ronda” feleség meg akarja lepni a férjét, rövid szőke lesz, és mindenki feje megfordul utána

betöltés...

Mary kétségbeesetten akart változtatni; ugyanazt a doboz festéket használta évekig a hajára, és elege volt az „öreg és ronda” megjelenéséből.

Mielőtt elment Minneapolisba, az ‘Átalakító srác’ stúdiójába, azt mondta a férjének, hogy csak öt centit vágat a hajából.

Fogalma sem volt, hogy amikor elhagyja a stúdiót teljesen más személynek fog kinézni. A drasztikus átalakulása teljesen meghökkentette, és az alábbi videóban látni fogod, hogy miért.

Christopher Hopkins, más néven az ‘Átalakító srác’, az ember, aki sok mindenhez ért: zenekari énekes, szerző, pedagógus, producer és vállalkozó. De leginkább arról ismert, hogy a szépség- és átalakító ipar élvonalában áll.
YouTube-csatornáján 95 000 követője van, és számos televíziós megjelenése volt, ahol szépségtanácsokat kínál olyan műsorokban, mint az Oprah Winfrey show.

Mary, Minneapolisból, ahol Christopher átalakító szalonja van, annyira izgatott volt a nagyon szükséges változás miatt.

Már nem akarta tovább színezni a haját, és szüksége volt egy vágásra, amely lehetővé tette volna, hogy megfelelően nőjön meg. Azt hitte, hogy csak egy pár centi lesz vágva belőle, fogalma sem volt róla, hogy mi fog történni.

Amikor meglátja az új rövid pixie frizuráját, nem hiszi el, különösen a színét.

Azt mondta, hogy a férje imádni fogja, különösen azért, mert rövid hajjal szereti őt, és már régóta azt javasolta neki, hogy vágassa le.

Az átalakítást évfordulós meglepetés ajándéknak szánta a férjének, akivel 27 éve házasok.

Még azt is elárulta, hogy az átalakítása inspirációt adott neki, hogy még dolgozzon magán.

Nézd meg a hihetetlen átalakulását az alábbi videóban; nem fogod elhinni a színt!

Kérjük, oszd meg, hogy segíts másokat ösztönözni arra, hogy pozitív változást érjenek el, soha nem tudhatod, milyen csodálatos lehet az eredmény!

betöltés...