Az építőmunkások szünetet tartanak – nézd meg, mi történik, amikor az egyik férfi megmutatja a táncmozdulatait

Egy építkezésen dolgozni nem könnyű. Ez egy fizikailag megterhelő munka egy nagyon zajos környezetben, ahol a dolgozók ki vannak téve az összes elemnek.

Amikor hideg van, az építőmunkások várják a szünetet, hogy megihassanak egy meleg italt és összecsődüljenek. Ez egy esély arra, hogy talán kapnak néhány perc csendet és nyugalmat.

Ez az építőmunkás-csoport úgy tűnik, nem akar békét és csendet. Egyikük nyilvánvalóan tehetséges valamiben, amit már nem tud eltitkolni.

Ez a klip, amelyet meglepő sebességgel osztanak meg online, építőipari munkások egy csoportját mutatja, akik jól megérdemelt szünetet tartanak. Ahogy a falnak támaszkodnak, hogy pihenjenek… a zene elkezdődik.

Aztán váratlanul az egyik építőmunkás talpra ugrik, és táncolni kezd. És ez nem közönséges tánc, hanem nagyon képzett robot mozgás.

Ennek a fickónak komoly tehetsége van, mozdulatai emlékeztetnek Michael Jackson-ra!

Kollégái tapsolnak és éljeneznek, és szerencsére valakinek sikerül lefilmezni az egész előadást.

A klip vírusszerűen elterjedt, és rengeteg észrevételt fűztek hozzá, melyben a táncát dicsérték. Néhány néző azt is javasolta, hogy adja fel építőmunkás állását, hogy új táncos karriert kezdjen.

Ez a fickó megmutatja nekünk, hogy a munkának nem kell unalmasnak lennie. Nézd meg az előadását, és élvezd!

Kérjük, oszd meg, ha téged is lenyűgöztek, ahogyan engem, az ügyes mozdulatai. Több embernek kell látnia ezt!

betöltés...