A nő gyönyörű ruhát készít – a többiek lélegzete eláll az átalakulástól, amikor pörög

Egy bál olyan kellemes esemény, amin a legtöbbünknek ritkán van alkalma részt venni. De a szerencsések számára mágikus élmény.

A hölgyek számára csodálatos alkalom, hogy hercegnőnek érezzék magukat, és mindenekelőtt felöltsenek egy gyönyörű báli ruhát. Nézzünk szembe a tényekkel, van annál szebb, mint egy tündérmesébe illő báli ruha?

Ivy Thompson, az egyesült államokbeli Seattle-ből, látta a lehetőséget, hogy elkészítse saját gyönyörű báli ruháját egy álarcosbálra. Fényképeket és egy videót posztolt magáról a ruhában, amik vírusszerűen elterjedtek a neten! Ha meglátod, meg fogod érteni, hogy miért. Csak olvass tovább:

Ivy valami különlegessel akarta meglepni a többi vendéget, így egy extra elemet varrt a ruhába, amitől a vendégeknek elállt a szava.

A videóban, amit posztolt, Ivy elmagyarázza, hogy soha nem vett varróleckéket, de édesanyja és nagymamája körül nőtt fel, akik szerettek varrni. Rávette magát, és elhatározta, hogy ő is megtanulja, hogyan kell varrni. És elég jó lett benne…

A Hamupipőke ihlette
Ivy eredeti inspirációját a szeretett Disney filmből, a Hamupipőkéből vette át. De aztán hozzáadott egy egyedülálló csavart, amelytől a fejek felé fordultak, amikor feltűnt a bálon.

Ahogy az alábbi videóban is látható, Ivy nem tökké válik, hanem pillangóvá!

Nézd meg az alábbi videót, és látni fogod, hogyan váltotta valóra Ivy ezt az őrült alkotást! Én nem jutok szóhoz.

Ebben a ruhában tényleg van valami extra!

Ha lenyűgöztek a készségei, oszd meg a videót barátaiddal a Facebookon, hogy mindenki láthassa ezt a csodát!

betöltés...