A 3 éves fiú, aki két fagyos éjszakát élt túl az erdőben, azt mondja, hogy egy barátságos medve tartotta őt biztonságban

Január 22-én, kedden, a 3 éves Casey elkóborolt nagymamája udvaráról Ernul városában. Úgy tűnt, hogy a kis srác két másik gyerekkel játszott az udvaron, de egy ponton eltűnt a nagymama lakóhelye mögötti erdős területen. Amikor nagymama észrevette, hogy sehol sem látja, kapcsolatba lépett a rendőrséggel egy telefonhívással, amely két éjszakás keresést indított a környező területeken.

Meglepő módon a mentőmunkások egy csapata képes volt megtalálni a fiút, miután két éjszakát töltött tüskés bokrok kuszaságában. Annak ellenére, hogy a hőmérséklet fagypont alá süllyedt, Casey még mindig jó egészségi állapotban volt, amikor megtalálták.

Most, hogy Casey-nek volt ideje, hogy visszaálljon a rutinjába, és újra visszanyerje az erejét, családja többet fed fel arról, amin a fiú keresztül ment azokban a napokban, egyedül.

Casey nagynénje, Breana Hathaway szerint a csöppség azt állítja, hogy sikerült egy jó barátot találnia az erdőben – és nem, ez nem egy ember volt. Hiszed, vagy sem, a kisfiú azt mondja a megkönnyebbült családjának, hogy „két napig egy medvével lógott”. A büszke rokon ezt írta a Facebookon:

“Casey egészséges, mosolygós és beszél. Azt mondta, hogy két napig lógott egy medvével. Isten küldött neki egy barátot, hogy biztonságban tartsa. Isten jó Isten. Vannak még csodák.”

Nem tudjuk, mit gondoljunk erről az egész medve helyzetről, de egy részünk szeretné azt hinni, hogy egy barátságos medve valóban átsegítette Casey-t a félelmetes időszakán egyedül az erdőben. Sose tudhatod!

Szeretnénk hallani a véleményedet erről a hihetetlen túlélési történetről. Meglepődtél, hogy Casey él? Elhiszed a történetét? Találkoztál valaha barátságos medvével?

betöltés...