A 10 éves fiú öngyilkosságot követ el, miután kolosztómiás tasakja miatt folyamatosan zaklatják

A New York Post szerint egy fiú Kentucky-ban állítólag öngyilkosságot követett el, hogy elkerülje az állandó zaklatást a kolosztómiás tasakja miatt.

A 10 éves Seven Bridges-re édesanyja, Tami Charles talált rá, a család Louisville-i házában felakasztva, miután szombaton hazaért az élelmiszerboltból.

Tami elmondta a WHAS-nak: „Láttam, hogy a fiam halott. Nem tud kimenni a fejemből.”

Charles azzal folytatta, hogy kifejtette, hogyan küzdött a fia a zaklatókkal, akik kínozták őt a Kerrick Általános Iskolába tartó buszjáraton. Seven bélproblémával született, ami 26 műtétet igényelt a fiatal élete során, valamint kolosztómiás tasak viselését.

Úgy értesültünk, hogy a bántalmazók gyakran használták Seven állapotát, hogy ösztönözzék a gúnyolódásaikat, és hogy rendszeresen bizonytalanul érezze magát az állapota által generált szag miatt.

A zaklatás annyira súlyossá vált, hogy Charles elmagyarázta, hogy a család a következő évben másik iskolába tervezte küldeni Seven-t.

“Beszéltünk vele, hogy új barátokat szerez majd, és ez egy új kezdet lesz“ – mondta Charles. “Csak el kellett jutnia az év végéig.“

Vajon az iskola többet tehetett volna?
Seven családja által felvetett kérdés az, hogy az iskola tudott-e volna többet tenni annak érdekében, hogy megakadályozza a fiú által tapasztalt osztályon belüli zaklatást.

Charles elmondta a WLKY-nek: „Megállapítottuk, hogy az iskolarendszeren sok lyuk van, és sok ellentmondás a zaklatással kapcsolatos politikáikkal kapcsolatban. Ott állt a szóbeli üzenet, a képmutatás a zéró toleranciáról, de nem tettek semmit.

Renee Murphy, Seven iskolájának szóvivője elmondta: „Ez megdöbbentő. Olyan dolog, amit soha nem akarsz hallani. Mindannyian le vagyunk sújtva.”

Egy GoFundMe oldalt hoztak létre, hogy segítsen Seven családjának fedezni a temetés költségeit. Itt található.

Egyetlen gyermeknek sem kellene soha zaklatástól szenvednie, nemhogy olyan mértékben, hogy a saját életük eldobása legyen a járható út.

Nem hozhatjuk vissza Seven-t, de együtt tudjuk terjeszteni a tudatosságot, és ki tudunk állni, hogy ez soha többé ne történjen meg.

Oszd meg ezt a cikket, ha minden formában ellenzed a zaklatást!

betöltés...