Amikor a tizenévesek visszautasították az idős asszony beszélgetési kísérleteit, ez a férfi meghívta őt, hogy ossza meg vele az asztalát

A tinédzserek néha kegyetlenek lehetnek. Néha nem teljesen értik, hogyan kell viselkedni, ha találkoznak másokkal, különösen az idősekkel.

A McDonald’sban nemrég egy tizenévesekből álló csoport étkezett, amikor egy idősebb nő, aki egyedül volt, megpróbált beszélgetni velük. Miközben nem voltak durvák, vagy ilyenek hozzá, egyértelműen megpróbáltak elmenekülni tőle. Szegény nő!

Egy 28 éves Eric Haralson nevű férfi látta az egészet, és úgy döntött, hogy közbe kell lépnie.

“Az egyik gyereknek férfi kontyban volt a haja, és a hölgy nagyon kíváncsi volt, és megkérdezte, mi késztette arra, hogy ilyen frizurát viseljen” – mondta Haralson. “Nem nagyon foglalkoztak vele – mondta: ‘Mi? Elijesztettem őket?‘ Azt mondtam: ’Azt hiszem, igen.’“

Az interakció után a nő megkérdezte, hogy leülhet-e hozzá. És leült, és beszélgettek, nevettek, együtt ették a Mekijüket.

Megtudta, hogy a nő neve Jan, és bár úgy tűnt, hogy nem akar sokat beszélni magáról, nagyon érdekelte minden Ericről. Annyira nyilvánvaló volt, hogy csak azt akarta, hogy valakivel beszélhessen.

Egy Amanda Marquell Craft nevű nő, szintén a gyorsétteremben volt, és elkapta az egészet. Annyira meghatotta Eric nagylelkűsége, és nem tudta megállni, hogy ne dokumentálja azt a Facebook-on.

Miután készített egy felvételt róluk, ahogy az asztaluknál nevetnek, a következő szavakat posztolta:

“Köszönet ennek a srácnak! Ez az idős hölgy (egy kicsit magányosnak tűnt) odajött hozzá, és megkérdezte, hogy leülhet-e hozzá. Ez a srác habozás nélkül azt mondta: „Természetesen.” A barátaim és én néztük, ahogy bemutatkozik, és megrázza a kezét. Beszélgettek és együtt nevettek, mintha barátok lennének. Nem ismerik egymást, és nem is lehetnének különbözőbbek. De ma együtt ettek, és ez megérintette a szívünket.“

A bejegyzés gyorsan elterjedt, és az emberek megosztották, mennyire meghatotta őket Eric kedvessége.

Nem állt meg ott. Eric megkereste Jant, hogy újra együtt reggelizhessenek, és így folytathassák azt, amit mások érthetetlen barátságnak tartanak. Annyira édes!

“Nem tudom, hogy van-e valaki más az életében, és annyiszor szeretném felkeresni, amennyiszer csak tudom“ – mondta Eric.

Ez a történet még jobb lesz. A McDonald’s, ahol mindez történt, és amely az Indiana-beli Noblesville-ben található, az asztalt, ahol Eric és Jan ült nekik szentelte, és a „közösségi asztalnak” nevezte ki, azzal az elgondolással, hogy az emberek itt együtt étkezhetnek egy barátjukkal, legyen az régi vagy új.

„Célunk, hogy ösztönözzünk más ügyfeleket arra, hogy találjanak arra időt, hogy igazán élvezhessék az életet és élvezhessék az étkezést. Tehát reméljük, hogy az asztal egyszerűen emlékezteti a többi ügyfelet, hogy igen, lehet, hogy találkozhatsz itt valakivel, akivel szeretnél időt tölteni” – mondta Vanessa Moore, a Noblesville McDonald’s tulajdonosa és üzemeltetője.

Milyen édes ez a kedvesség! Láttál már ilyesmit korábban?

betöltés...