A rap sztár Snoop Dogg végleges otthont kínál az elhagyott kutyának, Snoopnak, miután látta a vírusszerűen terjedő videót

Szomorú tény, hogy annyi állatot vásárolnak lelkesen karácsonyi ajándékként, és mindössze néhány héttel később elhagyják őket.

Az országon belüli menhelyek a házikedvencek számának növekedését látják a nyaralás utáni néhány héten belül, míg az ünnepek alatt minden órában három állatot hagynak el az Egyesült Államokban.

És, bár nehéz arra gondolni, hogy az állatokat elhagyják, legalább, ha egy menhelyen hagyják őket, van némi esélyük arra, hogy új otthonra leljenek.

Egy férfiról készült felvétel, aki egy sötét utcában kidob egy kutyát, vírusszerűen elterjedt. Több száz ember ajánlotta fel, hogy a Snoop nevű kutyának otthont ad, még maga a hip-hop sztár Snoop Dogg is!

Az Egyesült Királyságbeli Stoke-on-Trent városában december 17-én rögzített szívfacsaró videó azt mutatja, hogy az ember kidobta a kutya ágyát az utcára, és visszafutott az autóba, mielőtt a kutya vissza tudott volna térni.

Majd meglátod az elhagyott kutyát – akit megmentői Snoop-nak neveztek – kétségbeesetten körözni az autó körül, és még két lábra is állt az ablak felé, hogy megpróbálja felhívni az ember figyelmét.

A staffordshire bullterriert egy járókelő találta meg körülbelül egy órával később, egyedül ülve az ágyban, a Manchester Evening News szerint.

Az állatok elleni kegyetlenség megakadályozását szolgáló társaság (RSPCA) közzétette a a szívfacsaró videót, amelyet a média megosztott, és azonnal gyorsan elterjedt.

Snoop Dogg segítséget ajánl

A hip-hop művész, Snoop Dogg egyike volt a több száz embernek, köztük más hírességeknek is, akik a videót látva új otthont ajánlottak ennek a kutyának.

Snoop Dogg, aki támogatja a kutyák jótékonysági szervezeteit, azt mondta a Daily Star-nak, hogy a kutya sorsa „szívszaggató”.

„A Casa de Snoopban mindig van hely egy újabb kutyának. Ha szüksége van egy otthonra, akkor nálunk megtalálja.” – mondta.

Nézd meg az alábbi videóban, hogyan találták meg Snoop-ot a kutyát egyedül az utcán.

Az RSPCA (állatvédő egyesület) szóvivője szerint Snoop még nem volt kész új otthonba költözni, de nem volt hiány az ajánlatokból.

Ebből a videóból egyértelmű, hogy a kutya mennyire szerette azt a személyt, aki a sötétben az utcán kidobta. Annyira szívet tépő, hogy az állatoknak ilyen szívfájdalmat kell kiállniuk.

Kérlek, oszd meg, hogy kihangsúlyozd ezt a szörnyű cselekedetet, és tudasd az emberekkel, hogy még ha meg is gondolod magadat a kutyatartással kapcsolatban, jobb módja is van ennek, mint ez.

betöltés...