Ez a 14 éves vásárolt egy 1974-es lakóautót és mindössze 200 dollárból átalakította a belső teret

Nem fogok hazudni, amikor 14 éves voltam, egy hosszú iskolai nap után ledobtam magamat az ágyamra, pihentem három órát, vacsoráztam, és másnap megismételtem. Még nyáron is, a barátokkal csevegtem, vásároltam a bevásárlóközpontban, vagy aludtam. Nem tudtam, hogy mi akarok lenni, amikor felnövök, nem is beszélve arról, hogy célom vagy pénzem lett volna, hogy befektessek a saját terembe.

Kiderül, hogy néhányunk érettebb, mint mások ebben a korban. Vegyük például Ellie Yeater-et. Ez a 14 éves létre akarta hozni saját búvóhelyét. Spórolt, és valami teljesen váratlan dolgot tett.

Ellie, aki Nyugat-Virginiában él, 500 dollárt tudott félretenni, hogy valóra váltsa elképzelését. Nem is volt szüksége az összes pénzre a tényleges hely megvásárlásához. Valójában, mindössze 200 dollárért sikerült találnia egy furgont! A fennmaradó pénzét olyan dolgokra költötte, mint a festék, a csempe és a szövet.

Természetesen, még az olyan ambiciózusaknak – mint a mindössze 14 éves Ellie – is szüksége volt az apjára és nagyapjára, hogy segítsen neki feléleszteni a lakóautóját. Csak a technikai dolgokhoz és néhány hasznos tippre; Ellie a háttérből irányított, hogy mi hová kerüljön, hogyan nézzen ki.

“Soha nem mondtam el neki, hogy nem tehet semmit. Mindig is újszerűen gondolkodott“ – mondta Ellie édesanyja. “Nem akarom, hogy valaha is azt érezze, hogy a vonalakon belül kell színeznie. Azt akarom, hogy az egész oldalt színezze!“

A kész projekt őszintén gyönyörű. Ellie először eltávolította az egész padlót és a fa burkolatot, és teljesen a semmiből kezdte. A lakóautó külső részéhez világos kék színű festéket választott, a belsejében pedig rózsaszínűt használt, némi kék színnel. Csodálatos keményfa burkolólap váltotta fel az elavult zöld és sárga mintát a padlón. Kezdett úgy kinézni, mint egy igazi ház!

Ellie ezután a kreatív elméjét fogta munkára, és egy csomó kiegészítőt és dekorációt adott hozzá. Néhány díszpárnát, párnát és később függő lámpákat, és ezzel Ellie hivatalosan is a legimádnivalóbb hely tulajdonosa lett, amelyet egy 14 éves valaha birtokolt!

(További képekért látogass el erre az oldalra).

Ellie rengeteg dicséretet kapott kemény munkája miatt – annyira, hogy az emberek meg is akarták vásárolni tőle a lakóautót, még többért is, mint amennyit belefektetett! De ahelyett, hogy nyereségéhessé vált volna, Ellie úgy döntött, hogy egy újabbat épít fel azzal a szándékkal, hogy eladja azt, és minden bevételt a barátja rákkezelésének finanszírozására fordítson.

A második lakóautó gyönyörű szándéka épp olyan szép volt, mint amilyen a belseje. Ellie, csak egy kis segítséget kapott a családjától, megszabadult a rothadt famunkáktól, nagynyomású mosással letakarította és újra festette a külsejét, és valóban imádnivaló belső teret teremtett. A rózsaszín árnyalatok, a fehér és a fekete színsémák tökéletesek a tizenévesek számára, és hozzáadott egy lehajtható asztalt, hogy helyet spóroljon.

Milyen csodálatos tinédzser Ellie! Nem tudjuk megállni, hogy ne csodálkozzunk el a nagy szívén (és nagy ötletein). Mit gondolsz a végső projektéről? Megvásárolnád valaha az egyik lakóautóját?

betöltés...