Kid Rock 23 millió forintnyi hátralékot fizetett ki az egyik áruházban karácsonyra – adjuk meg neki a megérdemelt tiszteletet

A karácsony az adakozás időszaka. A nagylelkűség és a kedvesség időszaka, de mindenekelőtt a másokról való gondolkodás ideje.

Senki nem példázza ezt jobban, mint egy a „Layaway Angels” néven ismert, jótékony egyének csoportja, akik különböző üzletekben idegen emberek hátralékát fizetik ki, jószívű gesztusból.

Lényegében ez a tökéletes módja annak, hogy ajándékot adjanak azoknak, akiknek erre a leginkább szüksége lehet, mivel a részletfizetési rendszert a legtöbben fizetési problémák miatt használják. Gyakori, hogy egy adományozó névtelen marad, de természetesen ezt könnyebb mondani, mint megtenni, amikor a jótékonykodó személy híresség…

Tyler Perry nemrégiben nagyszerű egyénnek számított, mivel 430 000 dollárt meghaladó összegű hátralékot fizetett ki egy Walmartban Atlanta-ban. Megpróbált névtelen maradni, de az US Magazine szerint több mint 1500 vevő élvezte hihetetlen jó szívét.

“Be kell menned a Walmart-ba, kifizetni egy pennyt, egyetlen pennyt, és megkapod az árudat – mondta a Twitteren. “Tudom, hogy nehéz idők vannak, és sok ember küzd.“

“Tényleg nagyon, nagyon hálás vagyok, hogy képes vagyok erre. Tehát Isten áldjon meg. Menj el a cuccodért.“

A lánc
Most, Kid Rock-on van a sor, hogy a főcímekbe kerüljön. A zenész 350 ember hátralékát fizette ki a Nashville-i Walmartban, azzal, hogy kifizetett egy lenyűgöző 81 000 dolláros összegű számlát. Perry érdemének tudja be, hogy elindította a láncot, és előkészítette az utat, hogy mások kövessék.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hitting the Kentucky Derby with a sack White Castles….or is it a sack of cash!! ?? #kidrock #kentuckyderby

Kid Rock (@kidrock) által megosztott bejegyzés,


“@tylerperry Jó ötlet! Követtem a példádat, és kifizettem a hátralékokat a helyi Walmart-ban, Nashville-ben. Boldog karácsonyt és Isten áldjon meg!”

A maga részéről a Walmart elismerte a Perry és a Kid Rock által tett gesztusokat, és kijelentette, hogy „gyorsan terjesztik a karácsony szellemét”.

Biztosan hiszem, hogy ez az új lánc egy nagyszerű módja annak, hogy segítsünk a rászorulóknak.

Ha egyetértesz azzal, hogy ez fantasztikus ötletnek tűnik, oszd meg ezt a cikket a Facebook-on.

betöltés...