Egy felmérés szerint az emberek 27\%-a úgy gondolja, hogy a Mikulásnak nőnek vagy nemsemlegesnek kellene lennie

Mentél el mostanában a Mikulás képe mellett (nehéz nem napi 100-szor ezt csinálni az ünnepi szezon alatt!), és gondoltad magadban: “Annak a fickónak igazán változtatnia kellene a dolgokon?” Végtére is, a vörös ruhás fickó nagyjából pontosan ugyanúgy nézett ki az elmúlt században.

Ha valaha is voltak ilyen gondolataid, tudd, hogy nem vagy egyedül. A Graphic Springs nevű, grafikai tervezéssel és márkaépítéssel foglalkozó cég végzett egy felmérést a Mikulás kinézetéről; a kérdőívben 400, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban élő egyént kérdeztek meg. A cég szerint egy megdöbbentő 27\%-uk azt mondta, hogy a Mikulást nőként vagy nemsemlegesként kellene ábrázolni, amiből 10\% szavazott a nőkre és 17\% a nemsemlegesre.

A Graphic Springs felmérés napvilágra hozott olyan meglehetősen véletlenszerű stílusú preferenciákat is, amelyeket egyes emberek mutattak a Mikulást illetően:

A megkérdezettek 18\%-a mondta, hogy a Mikulásnak frizurát kellene váltania
23\% azt mondta, hogy az Amazon Prime-ot kellene használnia
21\% azt mondta, hogy diétáznia kellene
18\%-uk azt mondta, hogy karcsúsított farmert kellene viseljen
17\% azt mondta, hogy légdeszkáznia kellene
25\% -uk azt mondta, hogy tornacipőre kellene cserélje a papucsát
22\% azt mondta, hogy egy repülő autót kellene vezetnie
20\% szívesen látná, ha lennének tetoválásai
23\% szerint be kéne szereznie egy iPhone-t

Wow, ki gondolta, hogy az emberek ilyen konkrét véleményekkel rendelkeznek a Mikulásról? Lehet, hogy a kedves, öreg fickónak meg kellene fontolnia az imázs frissítést.

Ha még többet szeretnél megtudni a felmérésről, feltétlenül nézd meg az alábbi videót. Egy női vagy nem semleges Mikulás lehet a jövőnkben, emberek!

Szívesen meghallgatnánk gondolataidat erről az ünnepi témájú felmérésről. Gondolod, hogy a Mikulásnak nőnek vagy nemi szempontból semlegesnek kellene lennie? Meglepett, hogy az emberek ilyen nagy hányada változtatást kér? Milyen más karácsonyi hagyományokat kellene frissíteni?

betöltés...