A kiskutya szomorú a menhelyen, de csak figyeld a reakcióját, amikor újra találkozik a tűzoltóval, aki megmentette az életét

Nem számít, hányszor olvastam a történeteket, nem számít, hogy hány esetet látok az interneten, nem hiszem, hogy valaha is fel tudnám fogni, hogy hogyan vagy miért hagyhat valaki egy kutyát meghalni.

Ha van egy kutyád, akkor egy életen át tartó köteléked van egy olyan lénnyel, amely nem akar semmi mást, csak körülötted lenni; hogy örömet okozzon neked és biztonságban tartson.

És mégsincs vége az olyan embereknek, akik valamilyen okból lemondanak a kutyáikról. Chunkie, egy kölyök, akit megkötözve az esőben hagytak, egy ilyen szerencsétlen …

Szerencséjére egy tűzoltó, Mike Thawley, a Sacramento-i 14. tűzoltó állomásról találta meg. Mike rátalált, amikor beteg és gyenge volt, kikötve az esőben, sorsára hagyva.

Mike egyszerűen nem tudta otthagyni, ezért megtisztogatta, és elhozta a Front Street Állatmenhelyre, hogy ellenőrizze az orvosi személyzet.

Kiderült, hogy Chunkie rühességtől szenvedett, és a bőre rossz állapotban volt. A menhelyen lévő emberek azonban jó munkát végeztek, kezelték a betegségét és meleg ruhába öltöztették, hogy megvédjék a bőrét.

Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Chunkie megkönnyebbült, hogy megmentették, de szoros kapcsolatot alakított ki a megmentőjével, Mike-al, és vágyakozott utána, miután elment.

A következő napon azonban Mike, a tűzoltó, ismét látogatást tett a menhelyen, és szerencsére valaki lefilmezte az érzelmes újraegyesülést. Az alábbiakban megnézheted:

Mi több, nem sokkal később Mike befogadta Chunkie-t a saját családjába. Itt van az új életük együtt!

Milyen csodálatos mese az együttérzésről és baráti kapcsolatról.

Oszd meg ezt a cikket, hogy megmutasd a támogatásodat a világ összes kutyájának.

betöltés...