Egy lány közzéteszi az esküvői fotóit, amelyek soha nem történtek meg. Ez figyelmeztetés mindannyiunk számára

Debbie Gerlach Arizonából több ezer felhasználó szívét szomorította el, amikor közzétette esküvői fotózását a Facebook-on vőlegényével, Randyvel. Mire a fotózás megtörtént, Randy már halott volt, de Photoshop-al hozzáadták a fotókhoz. A képek ugyanazon a napon lettek közzétéve, amikor az esküvőt meg kellett volna tartani, de 8 hónappal azelőtt balesetet szenvedett és meghalt. De Debbie egy bizonyos okból megjelentette a fényképeket. Írt egy levelet, amelyben egy fontos üzenet van mindannyiunk számára.

Úgy döntöttünk, hogy megosztjuk Debbie bejegyzését olvasóinkkal.

“Ma kellett volna legyen az életem legjobb napja. Ma kellett volna lennie annak a napnak, amikor feleségül megyek a legjobb barátomhoz. Fel kellett volna ébrednem, felvennem az esküvői ruhámat, és végigsétálni a padsorok között álmaim férfijához. Ma, családtagjaink és barátaink előtt, Randy és én ismét szerettük volna kifejezni egymás iránti szeretetünket, és a fogadalmainkat, amelyeket szívünkben szentnek tartunk. Ma kellett volna lennie annak a napnak, amiről kislány korom óta álmodtam. Ma feleség lettem volna. Ma Zimmerman asszonynak kellett volna lennem…”

“De ma egyedül ébredtem, mint minden nap. Ma újra összetört szívvel ébredtem fel. Ma az apukám nem fog velem a padsorok között sétálni. Ma nem fogom látni Randy arckifejezését a padsorok végén, amikor először lát meg az esküvői ruhámban, a ruhában, amelyet el kellett rejteni tőle, mert alig várta, hogy lássa. Ma nem fogom látni a barátainkat és a családunkat. Ma nem fogok feleségül menni az életem szerelméhez. Ma nem lesz férjem… ”

“És ez azért van, mert egy személy olyan döntést hozott, amely örökké megváltoztatta az életemet, egy döntést, hogy NEM áll meg egy stop táblánál, hogy NEM áll meg, amikor látta, hogy a vőlegényem a motorkerékpárján felé közeledik, hanem inkább megpróbál átrobogni az utcán.”

“Kérek mindenkit, aki olvassa ezt a bejegyzést, VIGYÁZZ A MOTORKERÉKPÁROSOKRA, állj meg a stop tábláknál, és vezess óvatosan, mert soha nem tudhatod, hogy kinek az egész világa van az adott motorkerékpáron. Talán, ha ez a személy megállt volna, most feleségül mehetnék az én Randymhez, a legjobb barátomhoz, az életem szerelméhez.

Szeretlek Randy Z Zimmerman.”

Egyetértesz azzal, hogy ez egy nagyon erős levél? Mondd el nekünk kommentben.

betöltés...