Az özvegy ebédet rendel a gyorsétteremben, majd ránéz az 1 dolláros bankjegyre, amit a pénztáros ad neki, és megfagy a vér az ereiben

Vannak olyan pillanatok az életben, amelyekre, annyira kicsi az esélyt, olyan túlnyomórészt valószínűtlenek, hogy elakad a szavunk tőlük.

Az olyan élmények, mint amilyenek ezek, sok embernek továbbra is hitet adnak, hogy létezik egy “felsőbbrendű lény”, aki mindannyiunkat figyel.

Én még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy létezik Isten, de Peter Bilello története kétségkívül elgondolkodtató. A Szicíliában született Peter az 1960-as évek elején elköltözött az USA-ba, amikor fiatal fiú volt…

Miután elköltözött, gyakran hazament, hogy meglátogassa a szüleit. Egy alkalommal, amikor ezt tette, az édesanyja bemutatta egy gyönyörű fiatal nőnek, aki a lelki társává vált.

Peter úgy döntött, hogy ő az igazi számára. A pár összeházasodott, és visszaköltözött Amerikába, és Harfordban, Connecticutban telepedett le. Két gyermekük és négy unokájuk lett – összességében boldog életük volt.

A halhatatlan szerelmük szimbolizálásaként Peter elhatározta, hogy mindketten aláírnak egy dollár bankjegyet, és örökre együtt fogja tartani őket a tárcájában. Megígérte, hogy soha nem válnak el egymástól.

Peter azt mondta a WTNH News-nak: “Aztán betettem őket a tárcámba. És azt mondtam: ‘Ezek a dollárok örökre a pénztárcámban lesznek.‘”

Sajnos azonban öt évvel később véletlenül elköltötte a bankjegyeket. “Annyira bolond vagyok, úgy sajnálom. Azt mondtam: ‘Soha nem fogom viszontlátni azt a két dollárt.'” – magyarázta.

Peter és Grace együtt ünnepelte 50. házassági évfordulóját a családjával és barátaikkal. Ám sajnos, Grace néhány hónappal később elhunyt, hátrahagyva az összetört szívű Petert.

Aztán valami varázslat történt hét hónappal azután, hogy elveszítette. Számára ez egy jel volt, hogy Grace még mindig ott van; még mindig vigyáz rá.

Amikor egyszer az unokájával elment a Subway gyorsétterembe, visszajáróként három egydolláros bankjegyet kapott, és valóban szavak nélkül maradt. Az egyik bankjegy az volt, amelyet Grace aláírt.

Péternek ez valamilyen módon meggyógyította az összetört szívét. Azt mondta: “Soha nem gondoltam, hogy vissza fogom kapni azt a dollárt, soha. Az első dolog, amit mondtam: “Grace, ő tette ezt, hogy boldoggá tegye, és ő is boldog legyen.”

Peter elment Grace sírjához, hogy elmondja neki, mi történt. Azt mondja, hogy most már határozottan hisz a csodákban.

Ha többet szeretnél tudni erről az érzelmes történetről, nézd meg az alábbi videót:

Ha ez nem melengeti meg a szívedet, akkor semmi. A legjobbakat kívánjuk Peternek a jövőre nézve, és annyira boldogok vagyunk, hogy megkapta a saját kis csodáját.

Gondolod, hogy egy isteni hatalomnak van benne a keze ebben? Ha igen, oszd meg ezt a történetet.

betöltés...