A terhes 18 éves odaadja a babáját, de a szülést követő döntése megríkatja az örökbefogadó szülőket

Kaleen Pysher története hasonlóan kezdődik sok más ilyen helyzetben lévőéhez.

18 éves korában közel került egy fiúhoz a gimnáziumban, és elragadta a szerelem hulláma. Kaleena terhes lett, még mielőtt befejezte volna az iskolát.

Fiatal korára tekintettel, Kaleena úgy gondolta, hogy a legjobb lesz örökbe adni a születendő gyermekét.

Eddig semmi rendkívüli nincs a meséjében, ugye? Nos, van egy részlet a történetében, ami Kaleenát világszerte ismertté tette.

Mielőtt a 18 éves Kaleena felfedezte, hogy terhes, azt tervezte, hogy főiskolára megy, és dentálhigiénikus lesz. Még ösztöndíjat is kapott.

Részben ez volt az oka annak, hogy elhatározta, hogy a gyermekét örökbe adja.

“Az egész életedet félre kell tenned, mert az egész életedet egy másik életnek kell adnod” – mondja.

Kaleena nem akarta, hogy a szülei pénzügyileg támogassák, és nem akarta kormányzati támogatásból felnevelni a gyermekét. Első kézből látta, mit jelent fiatalon babát vállalni: a nővére 14 éves korában teherbe esett és nagy küzdelmet vívott, hogy megbirkózzon vele.

Ehelyett Kaleena úgy döntött, hogy az örökbefogadás adja a babája számára a legjobb esélyt arra, hogy boldog életet éljen egy szerető családban.

Miközben keresgélt, olyan családi barátokra bukkant, akik gyerekkorában a bébiszitterei voltak. Szerették volna örökbe fogadni a lányát, és azonnal felismerte, hogy ők az ideális jelöltek.

Természetesen ebben a szakaszban Kaleena döntése nem volt túl rendhagyó. Úgy értem, persze nem ez a szokásos, de nem is teljesen ismeretlen. Mindazonáltal, itt még nincs vége. Nem, az örökbefogadás csak a kezdet volt.

Közvetlenül a szülés után Kaleena a mellén tarthatta a lányát, amíg várta, hogy az örökbefogadó pár megérkezzen a kórházba.

Az összekapcsolódás pillanatnyi érzése, olyan, amit azt mondja, hogy soha nem fog elfelejteni az egész életében.

Aztán, amikor az örökbefogadó pár megérkezett, Kaleena átadta a lányát. Látta az örömüket, ahogy elfogadták az újszülöttet a családjukba.

Kaleena számára ez önmagában elég volt ahhoz, hogy tudja, helyes dolgot tett. Most már készen állt arra, hogy meggyógyítsa magát, a testét és lelkét.

Második találkozó
Néhány nappal később Kaleena ismét láthatta a lányát. Ezúttal azonban egy apró ajándékot készített a baba és a szülei számára: anyatejet termelt a babának.

Kaleena célja az volt, hogy elegendő tejet termeljen, hogy biztos legyen benne, a lányának soha ne kelljen nélkülöznie. Végtére is, az anyatej lehet az egyik legjobb dolog, amit egy csecsemő az élete első néhány napján kaphat.

Az örökbefogadó szülők hálásak voltak a gesztusért.

A Kaleena által termelt anyatej mennyisége elég volt ahhoz, hogy több hónapig ellássa a lányát.

Számára az anyatej adása volt az egyetlen módja annak, hogy hozzájáruljon gyermekének neveléséhez, anélkül, hogy beavatkozna a lány és az örökbefogadó szülei közötti kötődési folyamatba.

Bár kemény volt azt kérni tőle, hogy adja oda a gyermekét, Kaleena még mindig segíteni akart, ahol tudott.

Mai állás szerint, Kaleena és az örökbefogadó szülők rendszeres kapcsolattartást terveznek.

Ez születésnapi látogatásokat, karácsonyi képeslapokat, video- és hanghívásokat, stb. jelent. Ami Kaleena csodálatos gesztusát illeti, úgy döntött, hogy a maradék anyatejet anyatej-bankoknak adományozza, ezáltal segítve a többi rászoruló gyermeket.

Le a kalappal előtted, Kaleena Pysher. Milyen kivételesen gondos, nagylelkű és szerető ember vagy!

Nem csak azt tetted meg, ami a legjobb volt neked és a körülményeidnek, hanem azt is megtetted, ami a legjobb a gyermeked és az örökbefogadó szülők számára is.

Valóban egy rendkívül szerető ember! Kérjük, oszd meg, hogy tisztelegj előtte!

betöltés...