A katona beleszeretett a kóbor kutyába Irakban – 1 hónappal később, a kutya nem tudja visszafogni az érzéseit, amikor újra találkoznak

Ken Wyrsch a hadsereg korábbi szakembere, a hadsereg iraki bázisán dolgozott, amikor szokatlan barátságot kötött. Egy nap, mialatt dolgozott, meglátott egy kóbor kutyát a közelben.

Kiderült, hogy ez egy kóbor keverék kutya – és elég merész. A kutya egyenesen besétált a laktanyába – és ennyi volt.

Ken azonnal beleszeretett a kutyába, aki akkor még csak egy kiskutya volt, és nem tartott sokáig, hogy megnyerje, Ken, és az összes többi katona szívét.

A kutyát Ollienak nevezték el – Ken pedig felnevelte, mintha a sajátja lenne.

Amikor Ollie besétált a bázisra, Ken máris közel érezte magát hozzá. Már abban a pillanatban tudta, hogy nem engedheti meg, hogy ez a kutya továbbra is az utcán szenvedjen.

Ken a szárnyai alá vette Olliet. Nagyon vigyázott rá, és nagylelkűen táplálta, és nem sokkal később, Ken felvette Ollie gazdájának szerepét. Mondanom sem kell, hogy Ollie nem is örülhetett volna jobban az új legjobb barátjának, akit szerencsére örökölt.

Egy hűséges barát
Ollie hűségesen várta Kent minden egyes alkalommal, amikor elment a misszióba, lelkesen csóválta a farkát, amikor ismét látta.

“Ott volt, amikor elmentünk a küldetésünkre, ott volt, amikor visszajöttünk” – mondta Ken a CBS SF-nek.

Ken és Ollie összefonódtak, és egyre közelebb kerültek egymáshoz, ahogy Ollie felcseperedett. Ken gondoskodott arról, hogy a lehető legtöbb időt töltse a legjobb barátjával.

Szomorú elválás
De eljött a nap, amikor Ken-nek el kellett mennie. Az egész bázist lezárták, ami azt jelentette, hogy Ollie elveszíti a barátait, és újra az utcára kerül. Ken szíve összetört.

Attól félt, hogy Ollie nem fogja túlélni a durva utcai kutya létet, különösen egy olyan országban, ahol az utcai állatokkal kapcsolatos hozzáállás nem volt kedvező – és mert Ollie olyan gyengéd és szerető kutya volt.

Az egyetlen helyes dolog
Ken egyszerűen nem engedhette meg, hogy ez megtörténjen.

“Soha nem hagysz el egy barátot” – mondta Ken a KPIX-nek. “Nem tudom megtenni.”

Amikor hazament, azonnal az SPCA International segítségét kérte, hogy lássa, meg tudják-e növelni a szükséges forrásokat ahhoz, hogy Olliet átküldjék az otthonába, Kaliforniába.

És ez működött! Egy hónappal később nagylelkű adományoknak köszönhetően Ollie megérkezett az USA-ba.

Nézd meg az alábbi videót, amely felfedi azt a pillanatot, amikor Ollie és Ken újraegyesülnek. Fogj egy zsepit, ez az egyik legszívmelengetőbb újraegyesülő videó, amit ma látsz.

Oszd meg ezt a csodálatos történetet, ha egyetértesz azzal, hogy ennek a katonának arany szíve van, és szerencsét kívánsz Ollienak az új életéhez Amerikában!

betöltés...