Rendőr hősök: először megmentették a kutyát a szörnyű bántalmazótól – aztán örökbe fogadták

A spanyol rendőrség letartóztatott egy állatbántalmazót Granadában, Spanyolországban, miután azzal gyanúsították, hogy rugdosta a kölyökkutyáját.

Szerencsére a rendőrség azonnal megmentette a kölyköt, akit – mint azt bejelentették – örökbe fognak fogadni és kiképzik arra, hogy az osztaguk tagja legyen, írja a BBC.

A kiskutya, egy német juhász, megsebesült és súlyosan zúzódott a hasa az elszenvedett rúgásoknak köszönhetően – jelentette a BBC.

Szerencsére a kiskutya nem szenvedett semmilyen belső sérülést. Amikor a rendőrség megérkezett, az állatbántalmazót letartóztatták, és a fiatal kutyát állatkórházba küldték kezelés céljából.

Egy váratlan örökbefogadás
A rendőrség nem csak megmentette az áldozattá vált kutyát, és letartóztatta a bántalmazót – hanem úgy döntöttek, hogy örökbe is fogadják. A Granada-i részleg bejelentette, hogy felkészíti a német juhászt, hogy csatlakozhasson a csapathoz. A részleg egy nyilatkozatot is kiadott, amelyben felkéri a nyilvánosságot, hogy szavazzon arról, hogyan nevezzék el a csapat legújabb tagját.

Javaslatok: Rocky, Iron, Lucky és Stan Lee. Az írás idején az utóbbi javaslat állt a verseny élén.

Ebben az esetben a kutya örökölné a közelmúltban elhunyt szuperhős óriás nevét. Egy igazán megfelelő név, azt gondolom!

Ígéretes jövő
Milyen nagyszerű munkát végzett a spanyol rendőrség. Nemcsak megmentették a kutyát a kegyetlen bántalmazótól, hanem olyan izgalmas jövőt ajánlottak fel neki! Biztos vagyok benne, hogy ez a kölyök lesz a legértékesebb tagja a csapatnak – függetlenül attól, hogy milyen nevet kap!

Nézd meg a kölyköt, miközben az alap képzésen vesz részt.

betöltés...