A katona elkezdi kifizetni a rendelést, de meggondolja magát, amikor két reszkető fiú azt mondja, hogy éhezik

Sokan közülünk a legnagyobb csodálattal és tisztelettel tekintenek katonáinkra – és miért is ne tennénk? A nemzeti érdekek védelmére szóló megbízásuk azt jelenti, hogy önként kockáztatják életüket az országukért. A katonaság tagjai valóban csak a leghazafiasabbak lehetnek közülünk.

De annak ellenére, hogy milyen bátrak és hazafiasak, a katonaság tagjai gyakran alázatosságot és együttérzést is tanúsítanak.

Robert Risdon alezredes nagyszerű példa arra, hogy az alázatosság és az együttérzés miről szól valójában – és nem, ez nem feltétlenül foglalja magában a külföldi országban való háborút.

Ez egy helyi Taco Bell üzletben történt.

Robert Risdon alezredes, két gyermek édesapja, jelenleg Georgia államban, Fort Benningben állomásozik.

Egy nap betért egy helyi Taco Bell üzletbe, hogy egyen pár falatot. Leadta a rendelését, megkapta az ételét, és leült. Ekkor, két fiatal fiú közeledett hozzá.

A 9 és 13 éves fiúk tudni akarták, hogy szeretne-e némi házi készítésű desszertet vásárolni, amelyeket azért árultak, hogy a helyi gyülekezetüket támogassák.

De Risdon alezredes észrevette, hogy a fiúk meglehetősen gyengének tűnnek. Fáztak és vizesek voltak, és gyanította, hogy rossz körülmények közül jöttek.

Tehát Risdon alezredes úgy döntött, hogy hallgat az ösztönére. Megkérdezte a fiúkat, hogy vacsoráztak-e már és éhesek-e. A fiúk valójában éheztek.

Akkor Risdon alezredes talán a legalapvetőbb dolgot tette, amit egy ember tenni tud egy másikért – meghívta őket, hogy egyenek egy pár falatot. Bármit választhattak a menüből, amit csak szerettek volna.

Eközben az étteremben egy másik vacsorázó személy, Jason Gibson tanúja volt az eseményeknek, és mindent rögzített a kamerájával.

Jason-t megérintette, amit látott, és később úgy döntött, megosztja a Facebook-on a rögzített videót – ahol mindenkitől azt kérte, hogy adják tovább, hogy megtapsolják ezt a legcsodálatosabb katonát – de egy nagyszerű embert is.

Az egyszerű cselekedet vírusszerűen elterjedt
A videó gyorsan elterjedt az interneten és felkeltette a média figyelmét az egész országban.

Risdon alezredes később megjegyezte, hogy nagyra értékeli a figyelmet, de úgy véli, hogy sok ember van, akik nap, mint nap együttérző és csodálatos dolgokat tesznek másokért.

“Nagyon zavarban vagyok és értékelem a dicséretet, de nincs rá szükségem” – jelentette ki az alezredes a Huffington Post- nak. “Hiszem, hogy a világ legjobb országában, a legjobb emberekkel élünk, és a kedves cselekedetek minden nap megtörténnek.”

Nézd meg az alábbi megható videót – szerintem ennek a katonának az alázata valóban ragyog.

Milyen csodálatos ember, aki egyszerűen reagált arra az ösztönére, hogy valami kedveset tegyen. Oszd meg, ha egyetértesz azzal, hogy Risdon alezredes valóban mindazt képviseli, ami jó a nemzetünkben!

betöltés...