A katona besétál a bárba és 8 pint sört vesz bajtársainak, akik meghaltak Afganisztánban

Az első világháború vége óta eltelt 100 év elteltével, most eljött az ideje annak, hogy eltöprengjünk az összes olyan katonán, akik áldozatot hoznak az országaikért.

De akkor, mindig kell, hogy legyen időnk arra, hogy elgondolkozzunk ezen. Azok a férfiak és nők, akik életüket kockáztatják a tömegek védelme érdekében, a maximális tiszteletet érdemlik, és így meleg szívvel írok olyan történeteket, mint ez.

Egy Facebookon közzétett kép jóvoltából, amelyen bizonyíték van arra, hogy egy katona belépett egy bárba, és vett egy pint sört minden egyes bajtársának, akik az afganisztáni konfliktus során elestek.

A brit Metro újság szerint, a kép az Emlékezés Vasárnapján készült a szóban forgó katonáról, aki tisztelegni szeretne azok előtt, akik nem tértek haza.

A képen nyolc pint sör látható az asztalon, minden ital alatt egy-egy elesett katona fényképe és minden pohár tetején egy-egy szál pipacs.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I couldn’t be any prouder of my town for creating something so beautiful for Remembrance Day. Lest we forget❤️#remembranceday #remembranceday2018 #remembrancesunday #remembrance #lestweforget #withernsea

Steph 🌈 (@stephyclarksonx) által megosztott bejegyzés,

Azt mondják, a felelős katona egyszerűen belépett a bárba, megvásárolta az italokat, megitta a sajátját, majd elment.

A képet időközben közzétették a Facebook-on, majd egy katona újra tweetelte. Azóta több ezren megosztották, és sokan dicsérik a névtelen katona hihetetlen gesztusát.

Összesen 456 brit férfi és nőt öltek meg az afganisztáni konfliktus során, a műveletek 2001 őszén történt megkezdése óta.

Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk csapatainkat, és folyamatosan gondolatainkban és imáinkban tartjuk őket.

Ha te is támogatod a csapataidat, oszd meg ezt a bejegyzést a Facebook-on, hogy kimutasd a törődést.

betöltés...