A gondnokot megkérik, hogy a baleset után takarítsa ki az iskola kávézóját – kinyitja az ajtót és nem tudja elkerülni az összeomlást

Eugene Hinton a Moody Általános Iskolában dolgozik gondnokként az amerikai egyesült államokbeli Alabamában.

Napjai hosszúak és a munka soha véget nem érőnek tűnik, mivel a gyerekek olyan rendetlen fajták, amilyenek csak lehetnek. Eugene ezt meg is bocsátaná, ha egy kis hálát kapna azért, amit csinál, bár valójában soha nem számított rá.

Mi az, ami egy adott napot még különlegessé tesz. Eugene körbejárta az iskola környékét, takarított itt- ott, mint általában, és segített biztosítani, hogy minden rendben menjen, ahogy kell.

Andrea Orr tanár felhívta, és elmondta neki, hogy a kantinban rendetlenség van. A tanár azt mondta, hogy egy diák balesetet szenvedett, és azonnal Eugene segítségét kérték.

Amikor azonban Eugene elindult a kantinba, valami teljesen váratlan dologgal találkozott.

Eugene Hinton-t mind a diákok, mind a tanárok tiszteletben tartják és nagyra becsülik a Moody Általános Iskolában. Mindig ott van, hogy segítő kezet nyújtson, ahol szükség van rá, vagy jókedvre derítse a gyerekeket az élethez való vidám hozzáállásával.

Ezen a napon azonban egy diák balesetet szenvedett. Eugene egy tanártól azt az utasítást kapta, hogy takarítsa fel a rendetlenséget.

“Nagyon súlyos”
Válaszul Eugene megkérdezte a tanárt, vajon a baleset a kantinban súlyos volt-e. Ő egyszerűen azt válaszolta: “Igen, nagyon súlyos.”

Természetesen Eugene egy pillanatra sem bújt ki a feladata alól. Fogta a takarítókocsiját, és elindult a kantinba.

A nagy meglepetés
Eugene-nek fogalma sem volt róla, hogy rászedték. A tanár egy trükköt vetett be annak érdekében, hogy bemenjen a kantinba.

Amikor az gondnok kinyitotta az ajtót, szótlanul maradt. Egy diákoktól dübörgő csarnokkal találta szembe magát, akik azt kiabálták, hogy “meglepetés”, és csak arra volt képes, hogy a lábán maradjon. Aztán összeomlott, könnyek hullottak a szeméből, amikor rájött, mi történik.

Eugene nem is gondolta, hogy ez volt a “Nemzeti Gondnok Elismerési Nap”, egy olyan nap, amely tisztelettel adózik azoknak a keményen dolgozó lelkeknek, akik segítenek az iskoláknak olyan hatékonyan működni, amennyire csak lehet.

Az iskolás gyerekek transzparenseket készítettek a gondnoknak, és öleléssel és ajándékkal üdvözölték a csarnokban, köszönetet mondva neki az évek során végzett munkájáért.

Az alábbiakban megnézheted a videót a kedves meglepetésről. Mosolyt csalt az arcomra Eugene reakciója, amikor meglátja, hogy a gyerekek a kantinban várják.

Milyen nagyszerű meglepetés! Sok olyan szakma van, amelyek nem kapják meg a megérdemelt figyelmet. Ezért gondolom, hogy nagyszerű, hogy Eugene-t megünneplik a kemény munkájáért.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha azt gondolod, hogy ez egy csodálatos meglepetés volt.

betöltés...