A nő folyton rózsaszínű virágokat talál a tornácán – egy nap végül elkapja a titkos hódolóját akció közben

Egy új otthonba költözés egy kicsit ijesztő és izgalmas is lehet. Részben, mert mindig időbe telik a letelepedés és az új környezethez való alkalmazkodás, de azért is, mert fogalmad sincs róla, hogy kik a szomszédjaid.

Remélhetőleg kedves szomszédjaid vannak, akiktől szükség esetén bátran kérhetsz, mondjuk egy csésze cukrot, de hallottam horror történeteket is szomszédokról, akik megkeserítik a körülöttük élők életét.

Amikor Rosie új házba költözött az Egyesült Királyságban, azt gyanította, hogy egyik szomszédja a titkos hódolója lehet; minden alkalommal, amikor kiment, rózsaszínű virágokat talált a tornácon.

Először arra gondolt, hogy a szél a házán kívülre fújta őket, de az időjárás nem passzolt ehhez az elmélethez, és miért csak a rózsaszín virágok voltak a házán kívül?

Ekkor kezdett gyanakodni, hogy van egy titkos hódolója.

Egy nap, amikor éppen vacsorát készített, egy pillantást vetett a hódolóra. Lány volt, és virág volt a szájában.

Rohant, és felkapta a kameráját, hogy felvegye a virágos lányt akció közben.

Ez a szőrös kis lény lépett be Rosie tornácára időről időre, hogy hagyjon egy kis virág ajándékot. A hódoló nem volt más, mint a szomszéd macskája, Willow.

Rosie találkozott Willow-val, amikor beköltözött, de nem tudta, hogy ilyen elbűvölő teremtés.

Nem tartott sokáig, amíg Willow el nem kezdett ülni Rosie ablaka előtt, és nem ment el, amíg Rosie be nem engedte.

De Rosie nem az egyetlen, akinél Willow virágokat hagy maga után. Nagyon népszerű a környéken, és azt mondják, hogy legalább hat kert királynője.

“Egyértelmű, hogy szeret minket, mert ellopja a virágokat (a gazdájától), és otthagyja őket a padlónkon. Legalább tíz virág volt már ott, mielőtt rájöttünk, hogy ő volt az.” – mondta Rosie a LoveMeow-nak.

Vess egy pillantást a titkos hódolóra, akit Rosienak sikerült megörökítenie a filmben. Nagyon imádnivaló.

Oszd meg a cikket a barátaiddal a Facebook-on, hogy még több ember megtudja, ki volt Rosie titkos hódolója!

betöltés...