7 híresség, akik nem törődnek testük hibáival

Rövid lábak, nyilvánvaló derékvonal hiánya, extra súly… Ezek közül egyik sem jelent problémát a mai kor legfényesebb csillagainak. Nem hagyják, hogy “hibáik” útjában álljanak annak, hogy nagy dolgokat érjenek el karrierjükben és személyes életükben.

7 gyönyörű nőről készült fotókat gyűjtöttünk össze, akik a testük tökéletlenségét az arculatuk részének tekintik.

7. Emilia Clarke

A népszerű televíziós sorozat, a Trónok harca sztárja csak 157 cm magas. Emilia Clarke szereti az ízletes ételeket, de nem érdekli, hogy nem igazán illik a hollywoodi szépség ideálhoz. Bár sokan azt mondják rá, hogy egy kicsit túlsúlyos, ez nem teszi őt kevésbé vonzóvá.

6. Gisele Bündchen

A hosszú lábak, a karcsú test és a karizmája Gisele-t a világ egyik legjobban fizetett modelljévé tette. Azonban a Victoria’s Secret ex-angyalának nem igazán van derékvonala, ami pedig rendkívül fontos egy fehérnemű modell számára. Tehát ebben a szabályban is vannak kivételek. És amikor megfelelő ruhákat visel, ezt a kis hibát lehetetlen észrevenni.

5. Chloë Grace Moretz

Azok, akik nem szeretik Chloë Grace Moretzt, Spongyabob-al hasonlítják össze a testét. Mindez az erős vállainak és a színésznő rövid nyakának köszönhető. De tudnod kell, hogy Chloë gyakran azért néz ki úgy, mert lötyögő ruhákat visel. Szóval mindössze egy jó stylistra van szüksége.

4. Kim Kardashian

Kim egyike azoknak a nőknek, akik legnagyobb hátrányukat a legnagyobb előnyükre fordították. A széles csípő és a nagy fenék az ő védjegye lett, és manapság széles körben kívánatos megjelenés.

3. Uma Thurman

Uma Thurman nem csak tehetséges színésznő, hanem egy nagyon magas nő (181 cm) is, nagyon nagy lábakkal. De ezzel nincs semmi problémája, mivel könnyedén választ lapos talpú cipőt. És ki törődik az ilyen apró dolgokkal, amikor a mai kor egyik legnagyobb rendezője csodálja a lábaidat.

2. Leighton Meester

Leighton Meester A pletykafészek című sorozat egyik legfényesebb csillaga volt. De ellentétben a kollégájával, Blake Livelyvel, Leighton lábai messze nem ideálisak. De a színésznőt ez nem igazán érdekli, és úgy döntött, hogy olyan ruhákat visel, amelyek tetszenek neki. Így mutatja be, hogy elfogadja a testét.

1. Rebel Wilson

A színésznő, forgatókönyvíró és producer Rebel Wilson azt mutatja, hogy mit jelent nap, mint nap különbözni. És bebizonyítja, hogy ha nagyon tehetséges vagy, nem számít, hogy nézel ki. A Forbes Hollywood legígéretesebb színésznőjének nevezte. Szóval, kit érdekel, milyen méretű ruhát viselsz?

Mit gondolsz ezekről a fotókról? Te szereted és elfogadod a testedet?

betöltés...