Shirley Temple gyermekei megnyílnak néhai édesanyjukról, és feltárják az igazságot, amit mindannyian gyanítottunk

Hogy felejthetné el bárki azt az édes arcot és a gyermeksztár Shirley Temple híres fürtjeit? Számos sikerfilmben szerepelt, és tehetségéért még díjakat is nyert.

De tudtad, hogy üzletasszony, diplomata és háromgyermekes anya volt? A hollywoodi ikon sajnálatos módon 2014-ben, 85 éves korában elhunyt krónikus obstruktív tüdőbetegségben.

Olyan sokat jelentett annyi embernek, hogy szerető családja vette körül, amikor kaliforniai otthonában meghalt. Az idei évben sok rajongó gyűlt össze, hogy tisztelegjen neki azon a napon, ami a 90. születésnapja lett volna.

Most a gyerekei érdekes betekintést nyújtottak nekünk, hogy ez a legenda milyen volt, mint anya.

Shirley Temple Black egy amerikai színésznő, énekes, táncos, üzletasszony és diplomata volt.

Ő volt a leginkább felismerhető gyermekszínész 1935 és 1938 között, és számos filmben szerepelt, mint például a Curly Top és a Heidi.

Karrierjét akkor kezdte el, amikor még csak három éves volt. A képernyős népszerűsége gyengült, amikor elérte kamasz éveit, és 22 éves korában visszavonult a színészkedéstől – csak 8 év múlva tért vissza.

Shirley aktivista volt és az Egyesült Államok nagykövete Ghánában és Csehszlovákiában. Az Egyesült Államok protokollfőnökeként is szolgált.

Kétszer volt házas, és három gyermeke van, Lori Black, Linda Susan Agar, és Charles Alden Black Jr. Lori Black, aki a második házasságából született lánya, a 80-as évek végén heroinfüggő lett.

Lori, más néven Lorax, zenész volt, a “Clown Alley” és a “Melvins” zenekarok basszusgitárosa. 39 évesen Lorit bűnösnek találták kábítószer birtoklásáért, és két év próbaidőre, valamint 120 órás közösségi szolgálatra és bírságra ítélték. Lorinak kábítószer-terápiás foglalkozásokon is részt kellett vennie.

Anyja, Shirley, segített neki abban, hogy leküzdje a függőséget, és rávette az egész családot, hogy részt vegyen vele ezeken az összejöveteleken, így nem érezte magát egyedül.

Ebben az évben Shirley családja és rajongói összegyűltek, hogy megünnepeljék azt a napot, ami a 90. születésnapja lett volna.

A fia, Charles Black emlékszik milyen volt felnőni a híres csillaggal, és így emlékezett vissza: “Az egyetlen alkalom, amikor észrevettem a sztárságát, amikor valaki autogramot kért tőle. Hihetetlen ember volt. Csodálatos volt – és normális. Minden este együtt vacsoráztunk az asztalnál.”

Shirley lánya, Linda Susan Agar szintén azt mondta: “Nagyon odaadó és nagylelkű volt, és egy kicsit szigorú is, ha nem viselkedtünk rendesen. De nagyon szórakoztató volt. Nagyon kreatív és fantáziadús. Az egész élete a gyerekeiről, és a férjéről szólt.”

Milyen csodálatos hölgy, aki olyan sok mindent ért el, és mégis mindig szakított időt arra, hogy jó anya legyen!

Kérjük, oszd meg az összes ismerős Shirley Temple rajongóval és az anyukákkal, akik keményen dolgoznak azért, hogy a lehető legjobbak legyenek a gyermekeik számára.

betöltés...