A 101 éves Kirk Douglas a 8 hónapos dédunokájával pózol a fényképen – egy szívmelengető részlettel

Kirk Douglas egy hollywoodi legenda, és a nagyon lenyűgöző 101 éves korában még mindig életerős. De a színfalak mögött valódi családember és odaadó férj.

Ez a kép róla, amelyen éppen minőségi időt tölt dédunokájával Lua Izzy-vel, igazán aranyos. Lua Cameron Douglas, akinek apja a hollywoodi színész Michael Douglas és barátnője, Viviane Thibes lánya.

A Cameron által az Instagram-on megosztott gyönyörű pillanat “SZERETET” felirattal azt mutatja, hogy a filmes-legenda, Kirk, ezt az édes szép csomagot nézi, és ez nem minden. Lua-t új családjának sok más tagjával is lefotózták, és nyilvánvaló, hogy mindenki nagyon szereti ezt a kislányt!

Még a nevét is legendás dédapja után kapta – a középső neve, Izzy, az a becenév, ahogy Kirk-t is szólították. (Születési neve Issur Danielovitch volt.)

“Szavak nem tudják kifejezni …. #Erős #Vérvonal” – írta Cameron az egyik képhez. Kirk négy fiú édesapja, Michael a legidősebb és a legfiatalabb Eric sajnos 2004-ben elhunyt.

Kirk a filmipar aranykorának egyik legutolsó élő csillaga, és decemberben 102 éves lesz.

Lua középső neve (Izzy) egy utalás Kirk születési nevére (Issur), így nyilvánvalóan tisztelegni akart nagyapja előtt a névválasztással.

“Ami a legfontosabb: ✨ #Áldott #Család” – ezt a feliratot írta Cameron a fenti képhez, amin Lua nagyapjával, Michael Douglas-el és féltestvéreivel Dylan Michael-el és Carys Zeta-val látható.

Találkozott Michael feleségével, Catherine Zeta-Jones-al is, vagy Lua-nak “ZeeZee“-vel. Catherine 2000-ben ment feleségül Michael-hez, és két közös gyermekük van.

A boldog szülők a nagymamával, Diandrával közös képet is posztoltak, aki egy amerikai filmes producer.

Diandra Cameron édesanyja és Michael ex-felesége.

A kislány a nagynénjeivel is töltött némi időt, Imara Douglas-el, akit Diandra Kazahsztánban fogadott örökbe, és Carys Zeta Douglas-el (Michael és Catherine lányával).

Lua-nak tényleg nagyon lenyűgöző családja van. A szülei, Cameron és a jóga-oktató, Viviane dagadnak a büszkeségtől az új kis örömgombócuk miatt.

Milyen gyönyörű családi fotók. Kérjük, oszd meg ezeket a boldog fotókat a barátaiddal és a családoddal, valamint az összes ismerős Douglas rajongóval. Ez a kicsi lány még nem is tudja, milyen dinasztiába született.

betöltés...