Az apa azt mondja feleségének, hogy hagyja, hogy a 3 éves lánya válassza ki a fotózás napjára a ruháját, aztán meglátja a végeredményt

Gyermekként az éves csoportfényképezés nagyon különleges nap; annyira izgalmas, amikor a saját ruháidat választod ki. De néhány gyerek számára ez egy idegőrlő élmény lehet, mivel aggódnak amiatt, hogy az emberek mit gondolnak a ruhájukról, és néhány gyerek kényelmetlenül érzi magát, hogy a kamera előtt kell pózolnia.

Amikor a hároméves kislány, Kaylieann Steinbach lefeküdt aludni a csoportfotózást megelőző éjszaka, izgatott volt, hogy mi fog történni. De a boldog várakozás hamar csalódássá vált, amikor meglátta a ruháját, amit a szülei készítettek ki neki.

Aztán úgy döntött, hogy maga választja ki a ruháját.

Kayliean nagyon szereti a szuperhősöket, különösen Supermant és Supergirlt, de halláskárosodása miatt nem hallja az “S” betűt, így az ő világában ezek a hősök “Pooterman” és “Pootergirl” néven ismertek.

Nyilvánvalóan nem volt kétséges, hogy milyen ruhákat szeretne viselni a csoportfényképezés napján.

“Pootergirl!” – mondta a szüleinek, amikor különböző ruhákat kezdtek el neki bemutatni.

Az apa, Austin Steinbach ezt mondta a Huffington Postnak: “Nos, nem vitatkozhattam ezzel a válasszal.”

Kaylieann megkapta, amit akart, és a hősi ruháját viselte. Örömmel sugárzott a fényképezőgépek előtt a Supergirl öltözékével és a babájával.

Austin azt mondja, hogy más jelmezeket is szokott viselni az iskolában, és az ott dolgozók, illetve az osztálytársai mindig várakozással tekintenek arra, hogy milyen szuperhős ruhát fog viselni aznap.

Austin kiposztolta Kaylieann fotóját a Redditre, és nem tudta elhinni a reakciót. Támogató üzenetekkel árasztották el.

“A reakció és a siket közösség érdeklődése elképesztő” – mondta. “Még mindig nem sikerült a végére jutnom minden támogató üzenetnek és kedves szónak, amit az emberek küldtek. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy a fényképe mennyi embert megérinthet, “mondta Austin Steinbach a Huffington Postnak.

Milyen kitartó és bátor lány vagy, Kaylieann! A szememben te vagy az igazi szuperhős!

Kérjük, oszd meg a cikket, ha úgy gondolod, hogy csodálatos, hogy Kaylieann teljesíteni tudta a nagy álmát!

betöltés...