A pincérnő titokban egy cetlit csúsztat oda a távozó párnak – miután elolvassák, rájönnek, hogy azonnal cselekedniük kell

Manapság a hírek tele vannak lövöldözéssel, hazudozással és csalással, és az emberek általában rosszul bánnak egymással. Ez nem egy ilyen történet.

Tavaly, amikor a Harvey hurrikán végigsöpört Texason, meghökkentő mennyiségű 40 inchnyi (100 cm) eső esett négy nap alatt Houston nagy részén. A rekordméretű vihar katasztrofális árvizet okozott, és több ezer ember volt kénytelen elmenekülni az otthonából egy pillanat leforgása alatt.

Közöttük volt Carlos Sepeda Jr., felesége, Tammy és családjuk is. Az összes holmijukat asztalokra, ágyakra és egyéb helyekre helyezték el a földről. Ez azonban nem volt elég magas a pusztító árvíz számára, a víz csaknem olyan magasra emelkedett, mint a kocsijuk teteje.

De a Houston család hurrikán történetében mégis van valami vigasz – köszönhetően egy jólelkű pincérnőnek, Mary Gough-nak.

Amikor a Harvey hurrikán okozta árvizek elárasztották Carlos és Tammy otthonát, pár órát észak felé autóztak Tammy édesanyjának házához, hogy elmeneküljenek a vihar elől. Ott, Tammy édesanyja elvitte őket a fairfield-i Sam’s étterembe, Waco-tól keletre.

Miután a Sepeda család leült enni, természetesen szóba került a hurrikán, és a pincérnő, Mary Gough személyében megértő fülekre találtak. Mary látta a pusztító viharról szóló híreket, és azonnal elhatározta, hogy segít.

Amikor a Sepeda család befejezte az étkezést, és elindult az ajtó felé, Mary egy összehajtott cetlit adott át Tammynak. Miután kiért a parkolóba, Tammy megnézte.

Amit látott, megdöbbentette, és azonnal megmutatta Carlosnak és a család többi tagjának.

A cetlire Mary ezt írta:

“Ez nem sok a veszteségetekhez képest. Vegyetek valami különlegeset. Isten áldjon benneteket — az imáim veletek vannak”

Mary egy 100 dolláros bankjegyet is mellékelt a cetlihez.

Carlos és Tammy visszamentek, és megpróbálták visszaadni Mary-nek a pénzt, mondván, túl sok. De ő nem volt hajlandó elfogadni.

Mary még egy asztalt és néhány széket is felajánlott a házaspárnak, hogy segítsen nekik újra bebútorozni otthonukat. Carlos annyira hálás volt, hogy egy Facebook bejegyzésben tudatta a világgal Mary csodálatos gesztusát. És ennek az írásnak köszönhetően a posztját több mint 29 000 alkalommal osztották meg, és több mint 80 000 kedvelést ért el!

Téged is megindított az a nagylelkűség, amit ez pincérnő abszolút idegenek felé mutatott? Oszd meg ezt a történetet, és segíts inspirálni másokat, hogy a világ jobb hely legyen!

betöltés...