A férfi új házba költözik, és egy elhagyatott pitbullt talál a pincében – a kutya reakciója mindent elmond

Amikor új helyre költözünk, számíthatunk arra, hogy sok mindent találunk ott. De nem egy kutyát.

És mégis, St. Louis-ban egy új lakástulajdonossal pontosan ez történt. Nem sokkal azután, hogy átvette a ház kulcsait egy gyönyörű kutyát talált sorsára hagyva, leláncolva az alagsorban.

Miután az állatvédőket felhívta egy kétségbeesett férfi, aki azt állította, hogy talált egy leláncolt pitbullt az alagsorában, az állatmentők rövidesen meg is érkeztek és egy zseblámpával bevilágítottak a sötétségbe. A kutya reakcióját mindenképpen látnod kell…

Az új tulajdonos ezt mondta a St. Louis-i Stray Rescue munkatársainak: “Most vettem egy házat, és az alagsorban van egy leláncolt pitbull. Nem tudom, mennyi ideje lehet ott.”

Mivel az új tulajdonosok nem tudták, mennyi ideje volt ott a kutya egyedül a sötétben, az idő nagyon fontos volt. Az önkéntesek rohantak a házba, hogy megmentsék az állatot, aki boldogan fogadta őket.

“Amikor kinyitottuk az alagsorba vezető ajtót és bevilágítottunk a zseblámpánkkal, egy farkát csóváló kutyát láttunk” – mondta Natalie Thomson, a csoport kommunikációs igazgatója.

“Szinte megfojtotta magát, annyira izgatott volt, amikor meglátott minket. Amikor kiszabadítottuk, nem tudta abbahagyni az ugrándozást.”

Nyilván felmerül a kérdés, hogy ki hagyta ott a kutyát. Nos, a jelentések szerint nem az előző tulajdonos volt az, aki egyszerűen elfelejtette a kutyáját, amikor elköltöztek. Valószínűleg egy hajléktalan foglalta el az ingatlant, amikor senki sem élt ott. Aztán egyszer csak elhagyta a helyet, és több dolgot is ott hagyott, a kutya is beleértve.

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy képes bárki egy ilyen szép kutyát otthagyni egyedül egy pincében leláncolva, úgy hogy egy kutya egyértelműen nem tud sokáig életben maradni egyedül. Nem volt egy tál vize, sem étele, így hatalmas szerencse volt, hogy az új tulajdonos beköltözött.

A mentőakció után a kutyát “Jumping Bean”-nek (Ugró Bab) nevezték el a puszta örömért, amelyet mutatott, amikor megmentették. Lehet, hogy traumatikus élményt szenvedett, de nyilvánvalóan nem engedte, hogy ez letörje.

“A személyisége teljesen imádnivaló” – folytatta Thomson. “Mindenkit szeret, akivel találkozik és vágyik a figyelemre. Gondoskodik róla, hogy senki ne hagyja figyelmen kívül! Ő egy energikus és nagyon szeretetteljes kölyök! Mindig annyira boldog.”

Jumping Bean megmentésének érzelmes videóját megtekintheted az alábbiakban:

Egyszerűen nincs keresnivalójuk ezen a világon olyan embereknek, akik képesek ártatlan állatok bántalmazására vagy elhagyására. Annyira megkönnyebbültünk, hogy a helyzet megoldódott, és Jumping Bean kap egy második esélyt az életben.

Oszd meg ezt a történetet, ha tetszett. Együtt segíthetünk a tudatosság terjesztésében!

betöltés...