Az anya összezavarodik, amikor egészséges fia hány az osztályban – dühös lesz, amikor megtudja a tanárának titkát

Ha szülő vagy, akkor ijesztő lehet tanúja lenni annak, hogy a gyermekednek ismeretlen okból potyognak a könnyei.

Ha megütötte magát vagy elesett, akkor megmagyarázható. Ha valami nyilvánvaló októl – például a sötét, a hangos zaj – ijedt meg, akkor is érthető. De mi van akkor, ha korábban hazaküldik az iskolából és ömlenek a könnyei?

Nyilvánvaló, hogy az első megérzésed az lehet, hogy valaki zaklatta. Egy másik gyermek, természetesen.

Ezért volt még elszomorítóbb az édesanya, Kelicia számára, amikor a négy éves Kelon Johnson-Chaney-t hazavitte az iskolából, és a nap utolsó részében annyit sírt, hogy a végén már hányt.

Kelicia tudta, hogy valami nincs rendben – Kelon nem volt beteg. Amikor megtudta az igazságot, az már több volt, mint amit szó nélkül le tudott nyelni.

Amikor Kelont korán küldték haza az iskolából, édesanyja, Kelicia megijedt.

Miután Kelon a nap többi részében annyit sírt, hogy hányás lett a vége, tudta, hogy a dolgok végére kell járnia.

A négy éves elmondta neki, hogy bajba került, mert nevetett az osztályban. Az iskola szokásos fegyelmezési akciója ilyen viselkedés esetén az volt, hogy kiküldték – ezt Kelon tanára és a tanár segédje is jól tudta.

Azonban, ahelyett, hogy követné a szokásos elveket, a páros egy kreatívabb büntetést talált ki; melyet az egyik könyv ihletett, amit az osztályban olvastak.

A könyv címe ’Az iskola utáni szörny’ volt, és egy kislányról szólt, aki az iskolából hazaérve egy óriási szörnyet talál a szekrényében. Az egyetlen módja annak, hogy legyőzze őt, ha kiállja a bátorság próbát.

Kelon elmesélte az édesanyjának, hogy a büntetés ideje alatt bezárták egy szekrénybe. És ha ez még nem lenne elég dühítő az édesanyja számára, azt is megtudta, hogy a tanár azt mondta neki, hogy ez nem egy átlagos szekrény.

Ehelyett Kelon tanára elmagyarázta, hogy egy szörnyeteg van benne, és egyszerűen csak ‘Szörnyszekrény‘-nek nevezte. Kelont ez eléggé megrémítette, mint ahogyan az osztálytársait is, akik közül többen is itt töltöttek némi időt.

Ha belegondolsz, hogy a ‘Szörnyszekrény‘-be állított gyerekek – akik mindegyike öt percig maradt ott egy alkalommal – három és négy éves kor közöttiek, megérted, mennyire undorító ez a cselekedet.

Dr. Annette Cluff, az iskola főfelügyelője azt mondta, “megdöbbentette, amikor ezt megtudta”, és hogy nem volt ott, hogy azonnal kivizsgálja az ügyet, még dühösebbé tette.

Nézd meg a teljes riportot az alábbi videóban:

Mind a tanár, mind a tanár segédje azonnal, fizetés nélkül felfüggesztésre került, nagyon helyesen!

Egyetlen gyermeknek sem kell elviselni a pszichológiai stresszt, amit Kelon és az osztálytársai a tanár cselekedeteinek eredményeképpen éltek át. Oszd meg, ha egyetértesz!

betöltés...