Az apa, aki zavarban van a fogsora miatt, elmegy a fogorvoshoz – 2 órával később összeomlik, miután teljesen új mosolyt lát a tükörben

A mosoly lehet az első dolog, amit észlelünk, amikor találkozunk valakivel, így aligha meglepő, hogy az emberek annyira öntudatosak, amikor a fogaikról van szó.

Természetesen léteznek olyan emberek, akik a gyöngyház fehér fogaikkal mosolyognak a világra, de a legtöbb esetben azok, akik úgy érzik, rosszak a fogai, megpróbálják csukva tartani a szájukat, amennyire csak lehetséges.

Ez volt a helyzet Dillon Moore-al, akinek a felső szemfogai annyira elromlottak, hogy alig kapcsolódtak az ínyéhez.

Ahogy el lehet képzelni, valószínűleg nagyon sokba kerülne kifizetni a szükséges kezelések árát. Szerencsére azonban van egy fogorvos Dillon környékén, aki más, mint a többi.

A texasi Marshallban praktizáló Dr. Kenny Wilstead fogorvos jó hírnevet szerzett.

Kívülről úgy néz ki a vállalkozása, mint egy átlagos rendelő. Egy olyan profitorientált vállalkozás, ahol az emberek fizethetnek mindenért, a standard ellenőrzésről a fogaik teljes felújításáig.

Csakhogy, Dr. Kenny sokkal több annál. Ő tudja, milyen sokat jelenthet egy apró gesztus azok számára, akiknek szüksége van rá. Néha nem a pénzről van szó, sokkal inkább az érzésről, hogy valami jó dolgot tegyenek, és az együttérzést, illetve a nagylelkűséget helyezzék előtérbe.

Egy nap, a fogorvos belebotlott Dillon Moore-ba a Facebook-on, és észrevette, hogy a kétgyermekes apa mindent megtett, hogy elrejtse a fogait minden fotóján.

Wilstead felajánlotta, hogy ingyen kihúzza egy fogát, de Moore elutasította azzal az indokkal, hogy nem tud eltávozni a munkából. Egy évvel később azonban úgy döntött, hogy elfogadja Wilstead ajánlatát.

“Teljesen elfeledkezett rólam, miközben egy egész év eltelt, de aztán megfájdult a foga” – mondta Wilstead, a Daily Mail szerint.

“ A főnöke úgy döntött, hogy elküldi a rendelőmbe, hogy kihúzassa a fogát, és adott egy szabadnapot neki.”

Az időpont
Amikor elérkezett az időpont, Moore belépett, és elfoglalta a rettegett széket. Várt, várt, és még egy kicsit várt. A percek teltek, és hamarosan két óra telt el.

Végül Wilstead egy tükröt nyújtott át Moore-nak, és azt mondta neki, hogy végzett a munkával. Azonban az a tükörkép, amely Moore-ra nézett, valójában nem lehetett ő, ugye? Az arcnak a tükörben teljesen új fogai voltak.

Igen … Wilstead új mosolyt adott Moorenak, anélkül, hogy ő ezt elvárta volna. Ráadásul mindezt ingyen csinálta.

“Azon gondolkodtam, hogy mi tartott ilyen sokáig” – mondta Moore sírva. “Gyerekkorom óta nem mosolyogtam anélkül, hogy a kezemmel eltakarnám az arcomat. ”

Wilstead későbbi Facebook bejegyzése szerint Moore küldött a fogorvosnak egy fényképet magáról és a gyerekekről, egy széles vigyorral az arcán.

Micsoda szívmelengető történet, olyan, ami bizonyítja, hogy hogy nincs szükség nagy gesztusokra a sikerhez.

Dr. Kenny Wilstead minden bizonnyal megérdemli a dicséretet az önzetlen munkájáért. Oszd meg ezt a történetet, ha úgy gondolod, hogy amit csinál az nagyszerű!

betöltés...