A vemhes pitbull nem hajlandó elleni: Az állatorvos egy pillantást vet az ultrahangra, és eláll a szava

Chris és Mariesa meglehetősen őrült életet élnek. Nem is csoda, hiszen otthonuk tele van örökbefogadott kutyákkal.

Egy napon elmentek az állatmenhelyre azzal a gondolattal, hogy hazavisznek még egy olyan kutyát, akit elhagytak, megsérült vagy egyéb módon elhanyagolták.

Ez alkalommal találkoztak a vemhes pitbullal, Storie-val. A pár gyorsan beleszeretett a kutyába, és úgy döntöttek, örökbe fogadják. Nem tudták, hogy 12 kölyök van a hasában…

Bár Storie hasa már hatalmas volt, és úgy tűnt, bármikor beindulhat az ellés, valami mégis megakadályozta, és nem történt meg a menhelyen.

Chris elmagyarázta: “A menhely nem a legjobb hely a kutyáknak az ellésre. Stresszes neki, és stresszes a kölykök számára is. ”

Chris és Mariesa úgy döntöttek, hogy gondoskodnak Storie-ról, és otthont adnak neki a házukban, ahol biztonságban tudja megszülni, táplálni és felnevelni a kölykeit.

A kezdeti ötlet az volt, hogy Storie a menhelyen fog fialni, de úgy tűnt, hogy épp ez volt az, ami megakadályozza. Nem érezte magát biztonságban.

Chris és Mariesa kényelmes ágyat rendezett be otthon, és gondoskodott Storie-ról.

Úgy gondolták, hogy a kutyának idő kell majd ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új környezethez. De azon az éjszakán valami hihetetlen történt.

Mindössze néhány órával azután, hogy Storie elhagyta a menhelyet, beindult az ellés. És mindössze 18 órával azután, hogy Chris és Mariesa otthonába érkezett, 12 kölyköt hozott a világra.

Kiderült, hogy Storie-nek mindössze csak egy szerető környezetre volt szüksége.

Két héten belül a kölykök kinyitották a szemüket, és megmutatták a világnak az egyedülálló személyiségüket. A gondolat, hogy 13 kutya mászkáljon a ház körül, sokak számára ijesztő lenne, de Chris és Mariesa nem tartozik közéjük.

Néhány hónap múlva a Pubbles and More Állatvédő szervezet segített új otthont találni Storie mind a 12 kölyke számára.

Ami Storie-t illeti … nos, feltétlenül nézd meg az alábbi videót, hogy lásd, mi történt a csodálatos pitbullal.

Oszd meg ezt a szívmelengető történetet a családoddal és barátaiddal a Facebook-on!

betöltés...