A fiú karok és lábak nélkül született – akkor a nagymama 7 szót mond, ami örökre megváltoztatja az életét

Azt hiszem, egy farmon való munka lehet az egyik fizikailag legmegterhelőbb munka. El tudod képzelni, mennyi mindent kell ott naponta megtenni?

De valószínűleg, nehéz lenne olyan mezőgazdasági termelőt találni, aki keményebben dolgozik, mint Chris Koch.

A férfi inspirálóan hat sokak számára, és nem nehéz megérteni, miért.

Chris karok és lábak nélkül született, vagyis négyszer annyira keményen dolgozik, mint a legtöbb ember, hogy mindennapi feladatokat végezzen, például fogmosás vagy étkezés közben.

Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy egy egész életében gazdaságban dolgozzon.

Tudj meg mindent Chris-ről ebből a cikkből, és készülj fel arra, hogy inspirálni fog!

Egy egészséges babával ellentétben, Chris mozgássérülten érkezett ebbe a világba. Tetraplégiával született, vagyis mind a négy végtag teljes bénulásában szenvedett.

Néhány órával a születése után, a mindig tréfás nagymamája mondott valamit, ami hatással lehetett rá egész életében. Mókamester lévén a nagymama első mondata Chris születésekor a következő volt: “Bruce [Chris apja] soha nem fejezte be, amit elkezdett”.

Chris azonban nem lépett apja nyomdokaiba. Ehelyett nagy harcos lett az életben.

Chris a kanadai Alberta-ban, a család gazdaságában nőtt fel traktorok és állatok között. Már kilenc éves korában traktort akart vezetni. Egészen kicsi korától kezdve önálló és nagyon makacs fiú volt, és nem akart protézist viselni, amikor iskolába ment.

Azáltal, hogy elutasította a protéziseket, egész életében küzdött, de minden akadályt legyőzött. Most több százezer embert inspirál a világ minden tájáról, amikor utazik, hogy motivációs beszédeket tartson.

Bár motivációs tréner, fő feladata továbbra is a családi gazdaságban végzett munka.

Beteljesítette gyermekkori álmát azáltal, hogy gazdálkodóként dolgozik, és általában a traktorokat is ő maga vezeti. Lenyűgöző!

“Beszéltem az apámmal, megkérdeztem tőle:” Mit csináltál másképp velem, mint ahogy más gyerekkel csináltad volna? “, És azt mondta:” semmit “- mondja Chris, amikor Oprah műsorában beszélt. “A függetlenségem szinte határtalan, az ő [szüleim] hozzáállásuk miatt.”

Chrisnek van egy “If I Can” nevű Facebook oldala is, ahol tapasztalatait több ezer követővel osztja meg.

Nézd meg az alábbi részletet Chrisről és életéről.

Chris egy igazi inspiráció forrás!

Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy több embert inspirálhat!

betöltés...