Egy dobozba zárt kutya, akit a kukába tettek, a farkát csóválta annak reményében, hogy valaki meghallja

Ezt a szegény kutyát megverték és egy zárt dobozban hagyták .

Egyik délután egy szamaritánus egy hangot hallott a közeli szemetesből.

Szerencsére a kíváncsisága győzött, így odament és felemelte a szemetes tetejét, amiben egy dobozt talált.

Hamarosan rájött, hogy a tompa hang a zárt doboz belsejéből jött, ezért gyorsan kinyitotta. Megdöbbenve látta, hogy egy körülbelül négy hónapos kiskutya van a dobozban, akit annyira bántalmaztak, hogy szinte mozogni sem tudott!

Egyszerűen csak megverték, és mint egy szemetet, a kukában hagyták meghalni! Látván a helyzet súlyosságát, azonnal értesítették a Dallas Dog RRR-t segítségért. A hívás beérkezése után a Dallas Dog RRR önkéntesei egyből a helyszínre siettek, és a kiskutyát az állatkórházba vitték, hogy mihamarabb megkapja a szükséges orvosi ellátást. Sajnos a kutya állapota kritikus volt, ezért azonnal a sürgősségire kellett vinni.

A kölyöknek szüksége volt egy névre, ezért Sally-nek nevezték el. Sally-nek magas láza, krónikus rühessége és kiszáradása volt. Ráadásul fizikailag nagyon gyenge volt, és nyílt sebeket szenvedett, amelyek véreztek. Sally lábai is duzzadtak és fájdalmasak voltak.

Súlyos állapotának ellenére Sally soha nem hagyta abba a farokcsóválást, és bátran viselte a fájdalmat! Sally egy hosszú felépülés előtt állt, és egy ideig az állatkórházban kellett maradnia.

Végül egy nevelőszülőhöz került, de továbbra is rendszeresen látogatta az állatorvost a kezelések miatt. A nevelőanyja, Patti jött Sally-ért az állatkórházba, és kellemes üdvözletet kapott.

Sally nagyon örült, amikor meglátta Patti-t, és arcát puszival árasztotta el. Nyilvánvalóan tudta, hogy jó kezekben lesz és örömmel tekint a gyógyuláshoz vezető út felé. Csak idő kérdése volt, hogy Sally teljesen felépüljön ebből a szörnyű megpróbáltatásból.

A nevelőszülőnél töltött ideje alatt Sally folyamatosan gyógyult. Patti nagyon odafigyelt az igényeire és az egészségére, miközben elárasztotta őt a megérdemelt szeretettel.

Néhány hónappal később Sally teljes egészében felépült, és már a bőre is meggyógyult. A Dallas Dog RRR önkéntesei és nevelőszülője erőfeszítéseinek köszönhetően Sally boldog és egészséges kutya!

Ami ennél is jobb hír, hogy sikeresen örökbe fogadták, és boldogan él az új családjával. Sally vágyai végre teljesültek!

Szívszorító egy kutyát, vagy bármilyen más állatot, ilyen állapotban látni! El sem tudom képzelni, hogy milyen “ember” képes ilyet tenni egy élőlénnyel! 

Oszd meg másokkal is Sally történetét!

betöltés...