A kutya veszélyre figyelmezteti a családot — másnap reggel a tulajdonos rádöbben, hogy mi is történt

Olykor úgy érzem, hogy gyakran nem figyelünk oda, hogy valójában mi is zajlik a kutyáink fejében; hogy akár egy apró dologgal is tudatni szeretnének valamit.Természetesen szeretjük, és a társunknak tekintjük őket. Azonban, hogy ha szerető háziállatunk elkezd ugatni az éjszaka közepén, nem valószínű, hogy nagyon örülünk neki.

Achy Wijaya Merauke-ból, Indonézia, kétségtelenül dühös önmagára, hogy ugyanazt a reakciót érezte, amikor kutyája felébresztette a családot az éjszaka közepén az ugatásával.

Ennek a történetnek az ellenségei néhány reménykedő tolvaj, akiknek az volt a tervük, hogy betörnek Achy házába, és kirabolják. Amikor megérkeztek a házhoz, találkoztak egy kis kutyával, aki folyamatosan ugatta őket. Ez nyilvánvalóan nem az ideális módja annak, hogy betörjenek valaki házába.

Eközben Achyt és családját a kutya vad ugatása felébresztette, de mindannyian azt feltételezték, hogy egy macskát látott a ház körül…mert mi más lehet az éjszaka közepén? A család néhány percig hallotta az ugatást, majd amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen abba is maradt. Senki sem gondolt bármi rosszra, ezért lassan mindannyian újra elaludtak.

Másnap reggel Achy álmossága egyből elszállt, amikor kiment az udvarra. Kutyáját a földön találta, miközben az utolsó lélegzeteivel küzdött.

Achy hirtelen mindent értett: a tolvajok tették ezt a kutyájával! Az éjszaka folyamán megpróbálták őket kirabolni, de a kutya ugatása meghátráltatta őket. Csalódottak voltak, hogy tervüket megzavarták, ezért megmérgezték, és magára hagyták a kutyáját meghalni.

Achy megpróbálta megetetni valamivel, hogy felszívja a mérget. Tejjel, vízzel is próbálta itatni, de hiába, sajnos már nem volt annyi ereje sem, hogy igyon…

A szegény állat csak igyekezett felhívni a család figyelmét, hogy idegenek settenkednek a ház körül. Feláldozta magát a családjáért, és úgy fognak emlékezni rá, mint az ő kis hősük.

Sajnos már annyi idő sem volt, hogy állatorvoshoz vigyék. Achy összetört szívvel temette el legjobb barátját, akinek hősies tettére örökké emlékezni fognak! 

Az emberi kegyetlenség miatt sajnos ez a történet nem jó véget ért!

Oszd meg ezt a történetet másokkal is!

betöltés...