Az elhagyott újszülött kölyök éhezik, amíg egy valószínűtlen anya közbe nem lép

Bárki, aki azt mondja, hogy a macskák önzőek, egyértelműen nem találkoztak még a megfelelő macskákkal. Ismételten bizonyították, hogy nem csak egymásra, de más lények gondozására is képesek. A következő történet egy gondoskodó macskáról szól!

Amikor a Cleveland Animal Protective League (APL) küszöbén hagytak egy egynapos pitbull kiskutyát, a megmentők elkezdtek aggódni. Az újszülött kölykök kritikus állapotban vannak miután megszületnek, és szükségük van az anyjukra, hogy életben maradjanak; Éjjel-nappali gondoskodásra van szükségük, és természetesen egy anya ápolására.

A kölyök, akit Nolandnak neveztek el, egészséges és erős volt, de nagyon éhes. A megmentők azon gondolkodtak, hogyan tartsák életben a kölyköt.

“Azonnali beavatkozásra volt szükség ahhoz, hogy túlélje!”

Egy kis gondolkodás után a gondozók előálltak egy ötlettel… bár nem tudták biztosra, hogy működni fog. Lehet, hogy nem tudják biztosítani  Noland saját anyját, de talán sikerül nekik a második legjobb dolgot nyújtani.

Az APL csapata egy valószínűtlen állathoz fordult; egy Lolaine nevű macskához. Lolaine nemrégiben adott életet cicáinak, ezért az anyai ösztönei megvoltak; de egy másik állat az alomban egy egész más történet!

A csapat aggódott, hogy Lolaine nem fogadja el a kölyköt. Szerencsére az ellenkezője történt, egy igazi csoda!

“Odatartottuk neki a kiskutyát. Lolaine felállt, és elkezdte szaglászni, majd azonnal elkezdte mosdatni.Elfogadta a kölyköt, mintha csak a sajátja lenne.”

Lolaine annyira megszerette Nolandot, hogy még az elképzelhetetlen is megtörtént – meg is szoptatta, csak úgy, mint a cicáit. Elfogadta sajátjaként!

“Nem hiszem, hogy tudja, hogy egy macska gondozza, de ez is megmutatja, hogy a szeretet nem fajtól függ.”

Lolaine gondoskodása ellenére Noland további gondoskodást kap az APL csapattól, és napi 7-8 alkalommal megetetik. Hiszen gyorsan nő, és sok tápanyagra van szüksége, hogy normálisan fejlődjön.

De Lolaine mindig figyel Nolandra, amikor más eteti. Ha úgy gondolja, hogy nem jól csinálnak valamit, vagy hogy eleget evett, akkor a mancsával jelzi, hogy szeretné vissza kapni az örökbe fogadott fiát.

 A kis kölyök és a macska család nagyon imádni való együtt. Noland nagyon szerencsés, hogy ilyen csodálatos, gondoskodó anyja van, mint Lolaine. 

Az alábbi videóban megtekintheted Noland történetét!

Ha tetszett Noland aranyos története, akkor oszd meg barátaiddal is!
betöltés...